УДАРНА ВЕСТ! НЕМАЧКА ЗАТВАРА ГРАНИЦЕ: Забрана уласка за грађане који нису из ЕУ до 31. августа

UDARNA VEST! NEMAČKA ZATVARA GRANICE: Zabrana ulaska za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta

9 juna 2020

Nemačka planira da produži do 31. avgusta zabranu dolaska građana zemalja koje nisu članice Evropske unije, izjavili su neimenovani izvori iz nemačke vlade.

Kako je rečeno Rojtersu, očekuje se da će kabinet usvojiti sutra tu odluku.Nemačka je spremna da ukine zabranu putovanja za države članice Evropske unije i Veliku Britaniju, Island, Norvešku, Lihtenštajn i Švajcarsku od 15. juna ukoliko ne bude zabrana ulaska u te zemlje i obimnih restriktivnih mera.

Nemački ministar inostranih poslova Hajko Mas prošle sedmice je pozvao Nemce da ne putuju u Britaniju sve dok je tamo na snazi 14-dnevni karantin za turiste.

Oni su dodali da Berlin savetuje svojim državljanima da ne idu na krstarenja zbog posebnih rizika od koronavirusa.

KOMENTARI4 komentara

 1. Zorana says:

  Nemacka i zapadanoevropske zemlje su masovno zarazene. Dobro je da zatvaraju granice da nam ne sire zarazu. Kad vec mi nemamo srpsku vlast da njima zatvori granicu, jer su oni zdravstveni hazard, onda je dobro da se ti nacisti sami zatvore.

 2. Crna smrča says:

  Pametno i udarno, još samo da zatvore granicu za afričke i sirijske emigrante, svaka zemlja treba da gleda kako njoj najviše odgovara pa tako i da čini, e jedino srbija, mi gledamo da ugodimo svima ostalima. I ostaćemo čudan narod koji svi nešto manje više ne vole i zemlja sa kojom niko ne želi ništa osim da nam uzme teritoriju.

 3. Rista says:

  Spremaju nemci novu Kristalnu noć. Ne znam za koga ali nije za Srbe. Srbonemci su veći nemci od nemaca i objavljuju lepe nemačke komentare po srpskim medijima a naročito ih neguje Politika. Opet, pisao sam pre 3 nedelje da će u prvoj polovini juna početi ukidanje blokada i izolacije a do kraja juna će već sve biti ukinuto. Osim u Srbiji. Nije mi jasno da vama nije jasno da države znaju da ne mogu duže na ovaj način. Opet sa izuzetkom Srbije jer Srbija je jedna od glavnih eksperimentalnih ćelija o čemu nisam ni jednom hteo da pišem, jer ste teški "na shvatanje". Srbija nema svoju državnu upravu i zato se ni ovo ne odnosi na Srbiju. Još uvek se neguje kultura korone kroz medije, ali ni to neće moći dalje. Da vas potsetim na reči jednog našeg "velikana" a možda je velikan i bez znakova navoda, kada je napisao šta će političari uskoro razgovarati među sobom - "Bilo je jako teško da ubedimo narod da korona postoji, a biće još teže da ga ubedimo de je više nema!" Korona nije bila nikakva epidemija nego, brate mili, trening da li ćete uspešno poslušati i veće stvari ako vam se naredi a ne samo zimsko-letnje vreme. I dovoljno ste bili poslušni. Saće vidite nastavak i ono šta sledeće treba da poslušate. I opet će vas zasipati iz medija. I opet ćete poslušati. I opet ću ja pisati da je sve to nešto drugo a ne to što vi po-slušavate. Samo se bojim da sledeći put neću imati toliko prava.

 4. Kulak says:

  Bitno je da Švabe ne idu u rvacku na letovanje.Stvar je u tome što ustaški režim u rvackoj finansira diktatora mila đukanovića koji progoni Srbe i Srpsku Pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori.Bude li manje love za ustašiju,neće je biti ni za diktatora u Podgorici.Jasno?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *