УДАРНА ВЕСТ! НЕСТАЛА ТРОЈИЦА РУСKИХ ВОЈНИKА, УБИЈЕНИ У ЗАСЕДИ?! Путинови специјалци одмах ОСВЕТИЛИ ПАЛЕ ДРУГОВЕ

UDARNA VEST! NESTALA TROJICA RUSKIH VOJNIKA, UBIJENI U ZASEDI?! Putinovi specijalci odmah OSVETILI PALE DRUGOVE

25 marta 2019

Trojica ruskih vojnika koja su nestala u Siriji krajem februara nakon napada terorista poginula su, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

– Krajem februara trojica ruskih vojnika su prilikom povratka automobilom nakon organizacije humanitarne pomoći u jednom mestu u provinciji Dejr el Zor upali u zasedu grupe militanata. Nakon borbe ruski vojnici su nestali bez traga – navodi se u saopštenju vojske.U trenutku kada je stigla informacija o njihovom nestanku u saradnji sa sirijskim snagama bezbednosti, kao i drugim kanalima, 24 sata je vršena potraga za njima. Na kraju su bili otkriveni napadači na automobil i potvrđeno da su ruski vojnici poginuli tokom borbe krajem februara.

Odred od 30 terorista koji su učestvovali u napadu na automobil sa ruskim vojnicima likvidiran je, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

Tela ruskih vojnika su dopremljena u Rusiju.

KOMENTARI3 komentara

 1. samostalan says:

  Vazno je da je Putin ziv, a Rusi neka ginu za Putina. Gde ces lepse.

  • živoder iz Oseka i Ovčare says:

   Ginu i arapi za alaha, kauboji ginu za trumpa, EUropljani za narkomana Makrona i diktatorku merkel a vi hrvati skapavate od gladi kopajući kontejnere u EU i NATO paktu, kud ćeš bolje od toga, baš nam je drago da vam je tako.

  • milos says:

   Rusi su spremni da poginu za nesto ili za nekoga ,a ti ne bi branio ni rodjenu decu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *