УДАРНА ВЕСТ! НИСУ ХТЕЛИ ДА ПРУЖЕ РУКУ ЈЕДАН ДРУГОМ: Путин и Трамп на самиту Г20 (ВИДЕО)

UDARNA VEST! NISU HTELI DA PRUŽE RUKU JEDAN DRUGOM: Putin i Tramp na samitu G20 (VIDEO)

30 novembra 2018

Ruski predsednik Vladimir Putin je srdačno pozdravio prestolonaslednika Saudijske Arabije, dok američkom predsedniku Donaldu Trampu nije prilazio.

Ruski i američki predsednik se čak nisu ni pozdravili pred fotografisanje svetkih lidera na samitu G20, koji se održava u Argentini.

Ovu situaciju su pratili mnogi novinari iz pres-centra i primetili su da se Puin popeo na podijum pre svog američkog kolege, a da je Tramp hladnokrvno prošao pored njega.

(Pravda)

KOMENTARI5 komentara

 1. Posmatrac says:

  Cirkuzant I tviteras, od nemoci ostalo mu je samo da se ljuti, ko malo dijete.

 2. Slobodanka says:

  Tek će se ohladiti tačnije zalediti kad mu bude saopšteno da Severni morski put od evropskog dela Rusije do Dalekog istoka od početka 2019 godine strani vojni brodovi mogu da koriste za plovidbu samo uz dozvolu Rusije. Severni morski put ima dužinu 5600 km, a Kerčki moreuz 45 km; po ovoj proporciji (5600:45) biće 124 puta hladniji.

  • Stop says:

   Eee moze im se ... Bice tek nesto , kad Rusija isto kazev da nece da prica sa SAFasitima , zbog Srbije i bomardavanja , zbog kosova , zbog sirijr , zbog lijbije .... al da to javno kaze !! A ne obako ko jajare i nagadjaj ..dnevna politka ko u srbiji . Nisu Rusi nikakva sila ..da je svjet uzme zaozbiljno , za sta sepropaganda ruska pokusava da se predsyavi . To je istina , ostalo je bla bla

   • Slobodanka says:

    SAD igra samo na aroganciju i silu, pa onda u tom stilu može i da ne poštuje medjunarodno pravo, da ne govori, da se ne pozdravlja, itd. Zašto bi Rusija kopirala tako glupe stavove koji bi za nju bili štetni??? Šta bi time dobila? Dobila bi NULA (ništa). Sa arogancijom i drskošću Rusija ne bi svoje pozicije popravila ni za pedalj, a ona ima potrebe da se razvija i ekonomski jača.

 3. Deda Micko says:

  "Još samo večeras, ruku mi daj, još samo večeras budimo sretni mi..." pevao je neko nekad davno, a sada ga nema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *