УДАРНА ВЕСТ! ОБЈАВЉЕНИ ТАЈНИ РАЗГОВОРИ КОМАНДАНТА: Овог лета избија нови рат!

UDARNA VEST! OBJAVLJENI TAJNI RAZGOVORI KOMANDANTA: Ovog leta izbija novi rat!

20 aprila 2019

Lider Hezbolaha Sajed Hasan Nasralah rekao je svojim vrhovnim komandantima na sastanku sinoć da je rat s Izraelom veoma blizu. Ovaj sastanak je otkrio novinar veteran Elija Magnijer; on objavljuje detalje u vezi ovog razgovora.

– Sinoć, tokom privatnog sastanka sa vrhovnim komandantima, lider Hezbolaha Sajed Hasan Nasralah veruje da je mogućnost rata sa Izraelom veoma visoka ovog leta – objavio je Magnijer.Komandant severne komande Izraelskih snaga odbrane (IDF), general Joel Strik, izjavio je u četvrtak za “Inet njuz” da će njegove trupe uništiti Hezbolah ako pokušaju da se infiltriraju u Izrael.

– Ne. Hezbolah i dalje ima te planove. Mi, naravno, to nećemo dopustiti. Mi ćemo odbaciti te planove. Ovo nije samo pretnja za nas, već i prilika, jer su oni preusmerili svoje najbolje borce na jug. Suočićemo se sa njima i ne sumnjam u ishod – rekao je on.

Strik je dodao da će, ako Hezbolah napadne Izrael, to uvući ceo Liban u rat kao kaznu za skrivanje ove grupe u zemlji. Poslednji put kada su Izrael i Hezbolah ratovali bilo je u leto 2006. godine; od tada su izbegavali sukobe.

(Pravda)

KOMENTARIJedan komentar

  1. Cetnik says:

    Ciji Hezbolah? Iranski ili Libanski?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *