УДАРНА ВЕСТ! ОДЛАЖЕ СЕ СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ И ГЛАСАЊЕ ЗА ПРЕМИЈЕРА! СНС у проблему!

UDARNA VEST! ODLAŽE SE SEDNICA SKUPŠTINE I GLASANJE ZA PREMIJERA! SNS u problemu!

17 juna 2017

Srpska napredna stranka i predsednik Aleksandar Vučić imaju problem u obezbeđivanju većine u parlamentu kada je reč o izglasavanju Ane Brnabić za premijera.

Kako „Blic“‘ekskluzivno saznaje, zbog toga će biti odložena sednica Skupštine Srbije na kojoj bi trebalo da bude data podrška Brnabićevoj.

U toku dana je, prema našim saznanjima, održana i sednica beogradskog odbora SNS-a. Ove informacije za „Blic“ je potvrdio i Nebojša Stefanović.

– Pred predsednikom Vučićem i strankom su problemi koji se tiču obezbeđivanja većine u Parlamentu. U veoma smo teškoj situaciji oko formiranja stabilne većinske podrške i celu nedelju ćemo iskoristiti za obezbeđivanje te većine. Sa sigurnošću mogu da kažem da će sedam poslanika Jedinstvene Srbije glasati protiv, više njih iz SNS-a nije sigurno kako će glasati, a predlog neće podržati ni Muamer Zukorlić – navodi Stefanović za „Blic“.

On dodaje da će se zbog cele situacije Vučić i SNS tokom nedelje baviti učvršćivanjem većine.

– Ako većinu uspemo da obezbedimo, možemo da očekujemo da sednica Slupštine na kojoj bi trebalo da bude izabrana nova premijerka počne tokom narednog vikenda – naglašava Stefanović.

On ističe da je Vučić odlučan i istrajan u svom predlogu, kao i da ga neće menjati ni po koju cenu, „jer ovo nije samo pitanje podrške Ani Brnabić već i predsedniku Vučiću“.

KOMENTARI10 komentara

 1. Pero Joksimovic says:

  "...sednica Slupštine..." - što jes jes.

 2. Božo says:

  Daj Bože da ima tamo neko pametan pa da ne izglasaju premijera. Al bojim se da će biti suprotno.

 3. Prle says:

  Kaži skraćeno doktor koš.

 4. Boško says:

  Za sve ovo konfuzno stanje u Srbiji je najveći krivac Koštunica jer je svojim glasovima u drugom krugu podržao tzv. patriote Nikolića i Vučića. Tadić je bre sto puta veći srpski patriota od njih jer je Srbija bila dole na KiM dok je on bio predsednik a sada ni dugmići od Srbije nisu ostali posle Vučića i Nikolića na KiM. Naterali su ih da se kroz tzv. izbore integrišu u tzv. Kosovo i tako ostvare svoja prava. Izdaja kakvu Srbija nije nikada imala do sada!

  • Milenko says:

   Oćeš reći da i Tadić i vučić sviraju kako im evropa diriguje. A što se tiče Tadića on je sa DS doneo naj veću nesreću na Srpski narod.

 5. goran says:

  Sednica se odlaze, dok se ne podmaze. Zna se gde, i kako.

 6. kuka says:

  Brnabićka treba da Hrvatima, a time i Nemcima pokloni našu levu obalu Dunava. Nemci će time osvojiti kompletan plovni put od Severnog do Crnog mora, a mi... Ne smem ni da mislim šta će s nama biti. Izadjimo na ulice protiv njenog izbora!!!

 7. milovan says:

  Kad bi Nikolic imao hrabrosti, mogao bi Vucicu da pomrsi racune. Kao prvo da povrati tvrdo krilo stranke u svoje ruke i da napravi zaokret u vanjskoj politici.

 8. RASPUCHIN says:

  Vučić ne treba da brine za većinu ako je suditi po : www.atvbl.com/dodik-otkrio-da-li-ce-dozvoliti-ani-brnabic-ulazak-u-palatu-video/

 9. Rastko says:

  Za divljenja je otpor male Srbije u potpunom okruženju Nato okupatora, ali nikako i nove želje lidera zaljubljenih u malu grupu pedera koja kao paraziti drži EU i maltretira sve ostale.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *