УДАРНА ВЕСТ! ОТКРИВЕН САСТАВ РУСКЕ ВАКЦИНЕ: Научници шокирани резултатима анализе!

UDARNA VEST! OTKRIVEN SASTAV RUSKE VAKCINE: Naučnici šokirani rezultatima analize!

13 avgusta 2020

Prilikom pravljenja vakcine protiv virusa korona naučnicima su pomogle informacije koje su dobijene prilikom razvoja seruma protiv ebole.

Prilikom pravljenja vakcine protiv virusa korona naučnicima su pomogle informacije koje su dobijene prilikom razvoja seruma protiv ebole, a korišćena je ista tehnologija, rekao je direktor Nacionalnog istraživačkog centra „Gamalej“ Aleksandar Gincburg.– Reč je o istoj tehnologiji, istoj tehnološkoj platformi. Na eboli je prvi put testirana efikasnost tehnologije vektorskog uvođenja gena u ljudske ćelije za pravljenje vakcine – rekao je on.

Kako je rekao, ta tehnologija je napravljena za uvođenje gena u ljudski organizam s drugim ciljem – ciljem lečenja bolesti pomoću genske terapije. Međutim, ista tehnologija se sada uspešno koristi za pravljenje vakcina.

Prema njegovim rečima, radi se o tehnologiji koja može precizno, do jednog nukleotida, do jedne aminokiseline, odrediti dozu koju treba uvesti u organizam kako bi se proizveo određeni tip imunog odgovora.

Gincburg je istakao da je pomoću te tehnologije izračunato gde će se sintetizovati antigen kovida 19, kako će se transportovati.

Pored toga, on je rekao da vakcina ni na koji način neće uticati na zdravstveno stanje čoveka.

Podsetimo, Rusija je 11. avgusta prva na svetu registrovala vakcinu protiv virusa korona. Vakcinu su napravili centar „Gamalej“ i Ministarstvo odbrane Rusije.

(Alo)

KOMENTARI12 komentara

 1. Slobodanka says:

  "Višković: Da bi rusku vakcinu dobila na vreme – Republika Srpska ponudila avans" > Predsednik vlade Republike Srpske Radovan Višković "Vakcina je za početak predviđena za tržište Ruske Federacije, ali u ovom trenutku vode sa razgovori sa određenim kompanijama iz sfere proizvodnje lekova i medicinske opreme, kako bi se potpisao ugovor da neka od tih kompanija proizvodi za neko drugo tržište". Rekao je još i ovo da nije u poziciji da daje sve informacije, ali i neke zemlje u okruženju pregovaraju da dobiju licencu za proizvodnju vakcine. "Ono što je za nas važno jeste da Republika Srpska i BiH pregovaraju da, na neki način, stanemo u red za vakcinu čim se ona pojavi na tržištu."

  • persida says:

   Tebe bi ja, Slobodanka, vakcinisala sa tim otrovom sto pre, da ne moram da citam tvoje plagijatorske clanke, prepisane iz Vuciceve stampe.

 2. Slobodanka says:

  Srpska već zna šta hoće, a Srbijica?

  • persida says:

   Idi u Srpsku, pa cekaj u redu. Ne propagiraj rusku hemiju Srbima u Srbiji samo zato sto je ruska, dozvoli da nisu svi glupi kao ti.

   • Slobodanka says:

    U svakoj zemlji ta vakcina će biti najpre testirana pa tek onda primenjena. Filipini, Indija, Brazil, Argentina, trenutno 20 država traži 1 milijardu doza ruskih vakcina Sputnjik V, i svi su oni kao glupi, a samo je Persan=Sida pametan/pametna.

   • Slobodanka says:

    Rusija je sad u velikoj prednosti jer najpre će zaštititi svoje stanovništvo što vakcinama što lekovima. Cela država Rusija vratiće se normalnim aktivnostima. A Vi što sumnjate čamite sa maskama i raznim ograničenjima dok ne dobijete Gejtsovu vakcinu koja će Vas pouzdano usrećiti jer je iz takozvanog demokratskog i slobodnog sveta. Kao i dosad što su nam sreću svesrdno delili.

 3. uddu says:

  Ti si bot druge generacije.Unapređena si verzija Srbe i Zaliva.Mora da si bila na više satanističkih seansi od njih !

 4. Rista says:

  Vi sad ovo. Zapad će sada da "proanalizira" ruske i uskoro kineske registrovane vakcine, da ih malo samo zapljune i da svima koji hoće da idu na Zapad zabrani ulazak sa kineskim i ruskim vakcinama. Još nije došlo vreme, ali dolazi. Jel da se kladimo? Ulažem 100 dinara jer više nemam trenutno u džepu, ali ako krene uložiću još 200 dinara. Treba neke pare da mi vrate sutra. Eto, sa ko oće na Zapad, neće smeti da primi rusku vakcinu i biće bežanja preko grane kao nekad. Za Vučka nema problema. On je već vakcinisan od svega i sa svim vakcinama i nije imao nikakve nuzpojave. Ono od stida, nije nikad ni vakcinisan. Rodio se imun. Ima naših Srba dosta koji imaju prirodan imunitet na koješta. Mi smo nebeski narod.

 5. Kulak says:

  Doktor Sergej Boljević nije šokiran.Zašto bi bio.Na vakcini se radi dugo i temeljito,a institut koji je osnovao slavni virusolog Nikolaj Fjodorovič Gamaleja već odavno je najbolji na svetu.

  • Za Srbiju says:

   Vakcinu su napravili centar „Gamalej“ i Ministarstvo odbrane Rusije. Ovo je najviša adresa za poverenje, ali možda neko više veruje belosvetskim zapadnim profiterima "humanistima" i privatnim laboratorijama??? Inače, nama veoma "naklonjenima".

 6. Aleksandar says:

  Izgleda da su i Rusi počeli da daju golove.Valjda nije počasni.Navijam za Ruse i ako gube i ako je utikmaica za plakanje -jedna zemlja protiv ostatka planete. pozdrav

 7. Lale Gator says:

  Zašto Ebola? Zato što se ovo isto radi već jako duho, hteli su već da eksperimentom istrebe Afrikance jer su puni siromaštva i mnogo ih umire od gladi, da zapadni svet to ne bi gledao, ponudili su im puno side i puno ebole. Rusi su bili vredni pa pronašli serum protiv ebole, a ta ista ebola sada se zove covid kome su ubacili i bojni otrov sars da overe virus. Zato ista vakcina leči i ebolu i covid-sars. See you letter aligeter

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *