УДАРНА ВЕСТ – ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ ИМА КОРОНУ!

UDARNA VEST – PATRIJARH IRINEJ IMA KORONU!

4 novembra 2020

Patrijarh Irinej zaražen je korona virusom i primljen u specijalnu kovid bolnicu u Beogradu, saopštila je večeras Srpska pravoslavna crkva (SPC).

„U sklopu redovne procedure testiranja, a nakon epidemiološke procene, učinjeno je Pi-si-ar testiranje na SARS KOV2 kojim je potvrđeno da je Njegova Svetost Patrijarh srpski g. Irinej pozitivan bez simptoma i odličnog opšteg stanja. Njegova Svetost je hospitalizovan u KOVID bolnici u Beogradu“, navodi se u saopštenju SPC.

KOMENTARI5 komentara

 1. KrompirovaZlatica says:

  Bez panike - verni narod Srbije će udesetostručiti molitve i korona će nestati.

 2. petrovgrad says:

  Ne treba se sprdati sa ničijim verskim osećanjima. U Parizu, se sprdali sa Alahom, pa ostali za glavu kraći. Reč može biti otrovnije, od zmijskog otrova.

 3. Gospodnja je zemlja i sve na njoj says:

  Ima se, može se, možda će jednom postaviti i mladog čoveka monaha za patrijarha kao što je Arsenije iz Ekaterine Velike. Živeo RocknRoll, korona se pobeđuje duhom, a mladi bar imaju puno duha i želje za životom. Dajte mi fendera i 1000 wati sinusa pa da oduvamo ta sranja od virusa.

 4. Srbijanka says:

  Kovid je programiran da ubiva starije koji su izmučili svoje telo postovima i slabom pokretljivošću. Zato sada kada počne veliki post, postite samo uz Mangulice, ljuto, vino i rakiju, čvarke i beloga i crnoga luka "Dragi gosi u Srbiju se ne posti!" Jerbo će se izumire koronarno.

 5. persida says:

  Sveti Sava je vec na respiratorima, po naredjenju DR Kona.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *