УДАРНА ВЕСТ – ПОБУНА У ЕВРОПСКОЈ УНИЈИ! Источноевропске чланице оштро одбацила уцене из Брисела!

UDARNA VEST – POBUNA U EVROPSKOJ UNIJI! Istočnoevropske članice oštro odbacila ucene iz Brisela!

29 marta 2017

45z567jj6zh

Lideri Češke, Mađarske, Slovačke i Poljske saopštili su danas da odbijaju briselski plan razmeštanja migranata širom Evropske unije, nazvavši to ucenom.

Te četiri države, poznate kao „Višegradska grupa“, dugo se suprotstavljaju dodatnom teretu prihvatanja izbeglica, uglavnom iz Sirije.

Poljska premijerka Beata Šidlo saopštila je na zajedničkoj konferenciji za štampu sa liderima Višegradske grupe u Varšavi, da „nikada neće prihvatiti ucenu i diktat“ kada se radi o politici prema izbeglicama.

Iz Brisela su ranije stigla upozorenja da će zemlje koje odbiju plan razmeštanja izbeglica biti suočene sa finansijskim posledicama.

KOMENTARI5 komentara

 1. Bruka says:

  Tako rade pametne države i pametni njihovi političari, koji brinu o svojoj zemlji. A ovaj naš je od početka pitao i prozivao EU:"Zašto nam ne odredite kvotu, pa da toliko, koliko nas sleduje, primimo u Srbiju?Zašto EU ćuti?Zašto se ne izjasni...?" Čak je i vređao EU po tom pitanju. Bilo me je sramota tuđe gluposti. Da li to ima veze s tim što kažu da je Erdogan dao njemu i Andreju milion evra da primi milion izbeglica? Još čitam da su se Andrej i Vulin dooobro ovajdili organizujući njihov prevoz do mađarske granice. I ovoliko, koliko ih ima kod nas, sasvim je dovoljno da nam naprave nepopravljive probleme, jer svet kaže da među njima ima 1/3 terorista. Kad je Orban zatvarao granicu, ovaj naš je vikao:"Mi nećemo zatvarati granice.Mi smo gostoljubiv narod,...", a čujem da su dočekivani i sa hlebom i solju. I ko je ispao pametan, a ko plitak?

 2. lilit says:

  Dostojanstvene države, a ne kao naša UDVORIČKA, koja se smeje kada je omalovažavaju i "naši" vlastodržci idu po sopstveno mišljenje u Nemaćku....

 3. padre says:

  Gok su mislile, da jim to koristi (kao "Višegradska grupa", pa "prijatelji USA", nije jim smetalo!

 4. No GMO i prodaja Srbske zemlje says:

  Sta reci a ne zaplakati, makar je pala dnevnica zbog migranata.

 5. korisničko ime says:

  Nemci (i njihovi sledbenici) bi one koji uče jezik i žele da rade da zadrže a ostale koji bi da žive od socijalki da razvrstaju u istočno evropske države,misle da su jedino oni pametni a ostali da su blesavi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *