УДАРНА ВЕСТ! ПОТПУНИ KРАХ ЗАПАДНИХ САНKЦИЈА! Угрожена безбедност Немачке, Берлин не може без Москве! Ништа од ЕМБАРГА на руски гас!

UDARNA VEST! POTPUNI KRAH ZAPADNIH SANKCIJA! Ugrožena bezbednost Nemačke, Berlin ne može bez Moskve! Ništa od EMBARGA na ruski gas!

13 maja 2022

Nemački ministar ekonomije Robert Habek kaže da njegova zemlja ne može da primeni gasni embargo protiv Rusije.

Kako Habek navodi, takva odluka imala bi za posledicu ugrožavanje bezbednosti Nemačke.

– Nemačka trenutno ne može da primeni gasni embargo protiv Rusije. U Nemačkoj ne postoje uslovi da se bezbedno prezimi u slučaju embarga na ruski gas – rekao je nemački ministar ekonomije Robert Habek.

 

KOMENTARI10 komentara

 1. rade n says:

  Ovaj se tek sad probudio.Pre neki dan bio je zagovornik totalnog embargo.Gledao sam ga i pomislih:Koliko mržnja može da pojede razum čoveka!Pitao sam se kako moze ministar privrede da zagovara ovo ,što je mat za njegovu privredu,a nema alternativno rešenje!

  • Velika Metla, says:

   Sve te izjave tih eUroBskih politikanata treba uzeti sa ogromnom rezervom, iz prostog razloga što su mediji u rukama hazarskih amerikenjačkih satanista, a pišu sve ono šta bi pokazali svojim graDžanima kako je " eto, ceo svet protiv Rusa". Berlin, Rim i Pariz odlično znaju da se od satanista amerikenjačkih i pirgavog nakota mogu osloboditi samo uz pomoć Moskve. Mada, dok god su ove montirane vlasti u svim državama EU do toga neće još doći.

 2. Luka says:

  E, kad ste najzad shvatili pozurite da se izvinite Rusiji za sve gafove i lajanje protiv nje, jer su se njeni politicari opasno narogusili na citav zapad, pa bi se moglo desiti da svako zakasnelo izvinjenje glat odbiju. Preterali ste, brate I gledajte da im se obracate biranim recima i uctivim tonom, jer su koliko vidim vrlo osetljivi na prostakluk.

 3. Kosovac says:

  Čuješ, Gasni Embargo. Ja bih to nazvao, „Održivi gasni embargo“.

 4. milorad5 says:

  ma boli kita NATO vladu u germaniji,ima da bude kako noi kažu,makar se nemci smrzavali.Slučaj finaca pokazuje koji je nivo medjunarodne zavere elita na zapadu.Njihova "vlada" im je upravo nacrtala metu na čelu ,i to svima od dece do staaca,pa šta je onda malo smrzavanj za nemce,kad je u pitanju "odbrana demokratije".Majko mila,svi će oni goreti ko skakvci u tiganju i amerikanci prstom neće smeti da mrdnu a nemaju ni nameru da to urade,SVe arancije koje englesk i USA daju su čista laž,ništa oni nikome ne mogu da pomognu niti da garantuju kada rusi počnu da lansiraju.

 5. Žarko says:

  A možda če te i morati bez ruskog gasa, samo nastavite kao do sada...

 6. doktrina soka says:

  Putine prestani biti djentlmen,iskezi zube ,zavrni gas i pusti sotoninog sina,da ne bude kasno.ova germanska zgadija,Englezi i svabe,ce napunit rezervare e onda si ga najebo.

 7. Pakao Azovstala says:

  Pa nećete vi nemci da se igrate igre "sad mi treba, dok se ne snađem". Moraćete da DLUŠATE RUDIJU ili da propadnete. A ja mislim da ćete da propadnete. Kauboj mora da se sluša, zna se ko vas je okupirao, vi nemci ste jeftine kaubojske drolje.

  • persida says:

   Pusikuri Amerike, bili i ostali.

 8. Milutin says:

  Budala. Nije u stanju da sroči ispravnu rečenicu. Nisu u pitanju sankcije protiv Rusije već protiv Evrope.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *