УДАРНА ВЕСТ! Преминула особа која је међу првима примила вакцину у Швајцарској

UDARNA VEST! Preminula osoba koja je među prvima primila vakcinu u Švajcarskoj

30 decembra 2020

Umrla je osoba koja je među prvima u Švajcarskoj vakcinisana protiv kovida 19, rekli su u sredu zvaničnici kantona Lucern, prenosi Rojters.

Ipak, nisu naveli da li je smrt povezana sa inokulacijom.„Svesni smo slučaja“, rekao je portparol, dodajući da je stvar upućena švajcarskom regulatoru za lekove „Svismedik“.

Kanton nije objavio detalje, uključujući vreme koje je proteklo između trenutka kada je osoba primila vakcinu i kada je nastupila smrt.

Lucern je bio mesto prvih vakcinacija u Švajcarskoj počev od prošle nedelje, vakcinisanjem iz kompanije Fajzer i njegovog nemačkog partnera „Biontek“, prvenstveno starijih osoba.

Za komentar nije bio dostupan „Svismedik“, a Fajzer nije odgovorio na mejlove i pozive.

Vakcina Fajzer i „Biontek“ jedina je do sada odobrena vakcina u Švajcarskoj.

KOMENTARI4 komentara

 1. Dule says:

  I u Svedskoj je danas . Juce primio, 85 god. deda.

 2. Penzioner says:

  Prva medicinska sestra u SAD koja je primila Fajzerovu vakcinu odmah nakon prijema stropoštala se, ali na njenu sreću, u naručje lekara koji su joj pritekli u pomoć da ne bi lupila glavom o pod. Obzirom da sledeću vakcinu mora primiti već za dva meseca sve se bojim da će pohrliti da je primi. Druga medicinska sestra iz Nashvallea u Tenesiju nakon dobijene Fajzerove vakcine dobila je paralizu lica (Bellova paraliza) i, kako sama kaže, može zaboraviti na osmeh, dok je ovaj u Švajcarskoj umro. Veoma efikasna vakcina. Napred kolege penzosi kojima je televizor jedini prozor u svet, stanite u red za pelcovanje pa neka vam je Bog upomoć, ako vam i on bude mogao pomoći. Samo slušajte one koji imaju plate deset puta veće od vaših penzija i neće vam još dugo morati ispirati mozgove.

 3. ljubi sav says:

  Pa morala je da umre bre,imala je preko 90 godina...!!!

  • Miki says:

   Moj deda je još Živ a ima 98 godina -Solunac je to ali neizlazi u selo u narod, već izvodi koze i ovce u brda na ispašu na Suvu planinu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *