УДАРНА ВЕСТ: Рекао НЕ! Трампов ПРВИ ВЕТО откако је председник САД

UDARNA VEST: Rekao NE! Trampov PRVI VETO otkako je predsednik SAD

15 marta 2019

Predsednik SAD Donald Tramp prvi put je iskoristio pravo veta otkako je došao na tu funkciju. On je uložio veto na odluku Kongresa da odbije njegovo proglašenje vanrednog stanja zbog migrantske krize na južnoj granici SAD.Podsećamo, američki Senat se pridružio Kongresu i glasao je protiv uvođenja vanrednog stanja, koje je zbog migrantske krize proglasio predsednik SAD Donald Tramp.

Tramp namerava da uloži veto na odluku oba doma Kongresa, kakva dosad nije zabeležena, prenosi RT.

Senat je rezoluciju usvojio nakon što je nekoliko republikanaca stalo na stranu demokrata.

Kongres, koji je pod kontrolom demokrata, je protiv proglašenja vanrednog stanja glasao 26. februara.

KOMENTARI3 komentara

 1. Budi Bog s nama says:

  Sa tim vetom i podignutim prstom može malo u zadljicu da se obriše. Meksikanci su domoroci bre, kakvi migranti, oni su potomci južnih indijanaca, jedinih preostalih u nekom broju, jer ste severne istrebili, oteli im zemlju i pašnjake, istrebili bufala i kulturu čitavog severnog naroda a sada frka? Ako vas ne istrebe Rusi, istrebiće vas buba-rusi bre, najezda skakavaca, orkani, uragani, sink hollovi-propašćete u zemlju, oteto prokleto, bre! Ostaje vam da odletite ponovo na Mesec ili Mars pa tamo tražite zlato i dijamante i naftu, ako vas prime mesečari i marsovci. Nego ste sve na laži i obmani osnovali, ni na mesec bili niste, smestiće vas dragi Bog u rezervat u pustinju Arizone pa jedite kaktuse.

  • Boss Serbia says:

   Hahahaaaaaa.... Legendo!!!

 2. samostalan says:

  Meksikanci su jos veci drpatori i rasisti od Amerikanaca. Jedina razlika je sto nemaju oruzje. Trampova ideja da se ogradi od gamadi je kapitalna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *