УДАРНА ВЕСТ! Руски специјалци виђени у Сирији! КАД СУ ОНИ ДОШЛИ, СВЕ ЈЕ СТАЛО! СВИ ДРХТЕ ОД СТРАХА

UDARNA VEST! Ruski specijalci viđeni u Siriji! KAD SU ONI DOŠLI, SVE JE STALO! SVI DRHTE OD STRAHA

28 avgusta 2019

Ruske specijalne jedinice nedavno su fotografisane u zapadnom regionu pokrajine Alepo, nakon napada džihadističkih pobunjenika na četvrt Al Zahra.

Kao što je prikazano na fotografijama koje je objavila novinska agencija Anna, ruske specijalne snage i dalje su aktivne u pokrajini Alepo, uprkos činjenici da je većina operacija Sirijske arapske vojske (SAA) prebačena u pokrajine Idlib i Hama.Tokom vikenda, pobunjenici džihadista napali su položaje sirijske vojske u kvartu Al Zahra u zapadnom Alepu.

Nije bilo nikakvog napretka, ali sukobi su bili prilično teški, imajući u vidu da je u avgustu u Alepu vođeno vrlo malo borbi.

Ovaj napad je pokrenut ubrzo nakon što su džihadisti izgubili Kan Šejkun i severnu Hamu; završilo bi se tako da bi se obe strane vratile na svoja mesta duž linija fronta u zapadnom Alepu.

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. rajko says:

  Aha! Pokazase vam Rusi kud se kuja veze. Nema vise igranke po Siriji.

 2. M says:

  Prije cca 1 godinu dana je 40 USA specijalaca suvremenom vojnom praxom uz upotrebu i avijacije,razbucalo valjda 800 Sirijaca i Ruskih plaćenika,i ubilo par stotina njih,a bez vlastitih gubitaka!I o čemu onda pričamo ovdje?!?Nadam se samo da će se Rusi u Ukrajini i Siriji približiti suvremenom ratovanju!

  • Filip says:

   I šta je bilo kad se završio film?

   • doktrina soka says:

    M says hoce reci da su ameri tamo gazde i da kolo vode,a da su dihadisti samo kolaterala,samo nam MSM jos to nisu objavili.

    • Ko To Tamo Peva says:

     sirija ce pripasti ruskoj federaciji u siriji ruska vojsa ratuje u siriji ima puno praoslavn0g, naroda

   • Pravda says:

    Otiso je u ustaski klub na pivo.

  • Marko st says:

   Holivud je jedno a ovo je nesto sasvim drugo...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *