УДАРНА ВЕСТ СВЕТСКИХ МЕДИЈА: Откривено шта је Трамп рекао Русима!

UDARNA VEST SVETSKIH MEDIJA: Otkriveno šta je Tramp rekao Rusima!

20 maja 2017

Predsednik SAD Donald Tramp kazao je ruskim zvaničnicima u Beloj kući da je otpuštanjem direktora FBI Džejmsa Komija otklonio „veliki pritisak“ sa kojim se suočio zbog aktuelne istrage o Rusiji i američkim predsedničkim izborima, objavio je danas „Njujork tajms“, prenosi Rojters.

Ovaj list se poziva na dokument u kojem je sumiran taj Trampov sastanak, a čije je sadržaj njujorškom dnevniku pročitao neimenovani američki zvaničnik.

– Upravo sam otpustio šefa FBI. Bio je lud, pravi pravcati ludak. Suočio sam se sa velikim pritiskom zbog Rusije. To je sada otklonjeno- rekao je Tramp prema tom dokumentu.

„Njujork tajms“ tvrdi da se dokument zasniva na zabeleškama načinjenim unutar Ovalnog kabineta, a Rojters navodi da ne može još da potvrdi tačnost ove tvrdnje.

Zamenik državnog tužioca SAD Rod Rozenstajn znao je da će američki predsednik Donald Tramp da otpusti šefa FBI Džejmsa Komija pre nego što je završio belešku u kojoj je izneo sopstvenu zabrinutost u vezi sa sada već bivšim direktorom FBI.

To se navodi u izjavi Rozenstajna u koju je uvid imao „En-Bi-Si njuz“, prenosi Rojters.

– Informisao sam višeg tužioca da će predsednik skloniti direktora Komija i ja sam pisao belešku Državnom tužiocu u kojima sam sumirao sopstvenu zabrinutost- naveo je Rozenstajn u izjavi u kojoj pominje tužioca iz američkog Ministarstva pravosuđa.

Rojters navodi da je Rozenstajnova izjava pripremljena kako bi bila predata zakonodavnoj vlasti.

KOMENTARI2 komentara

  1. punca says:

    TRAMP , ta' BIZNISMEN/NE veruj nikome, NEMA milosti SAMO čist račun. TRAMP je dao zakletvo i POLOŽIO ruke na BIBLIJO ! Zakleta je položena pred sudijom Vrhovnog suda, sa rukom na Bibliji i TO uz topovsku salvu. """ TRAMP JE IZGOVORIO i naglasio : Od ovog dana pa nadalje biće samo - Prvo Amerika prva, prvo Amerika!" RATje za NATO Biznis koji najbolje cveta na Planeti! """"" Svaki predsednik SAD mora da počne neki rat - To mu piše u ugovoru o radu. NATO je navikao da se iživljava nad malim narodima i državama. Amerika je u "večnom ratu". DA ne zaboravimo SAD-NATO- KLINTONovci su krivi za rat u Jugoslaviji , zbog rata iz Jugoslavije izbeglo milion i 300 hiljada ljudi, što je stvorilo najveću izbegličku krizu u Evropi od Drugog svetskog rata. NATO je bombandirao sa osiromašenim uranijumom Srbiju bez dozvole UN !!!DA. Ne napadaju Srbiju zbog Miloševića već Miloševića zbog Srbije . ***R**A**T**K**O******M**L**A**D**I**Ć*****S**R**P**S**K**I*****H**E**R**O**J*** Cilj svega ovoga je jasan; uništenje kršćanstva, ali i svih drugih naroda ... SVI šutite u sluganstvu masonerije! Počinje NOVA ERA naj'bogatijih i naj'najsiromašnijih. TRAMP je gospodar kaosa – sotonu.

  2. Baraba says:

    Jos jedan fake news u toku je sukob dve familije za prevlast u svetu familija Rockefeller koju podrzava Clinton I familija Rothschild koja stoji iza Trampa

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *