УДАРНА ВЕСТ СВЕТСКИХ МЕДИЈА – Вехабија из Србије на челу Исламске државе!

УДАРНА ВЕСТ СВЕТСКИХ МЕДИЈА – Вехабија из Србије на челу Исламске државе!

29 јула 2017

Исламска држава данима уназад отворено прети целом Балкану да ће га разорити, а најгласнији у тим претњама је наше горе лист Тефик Мујовић из Тутина који носи муџахединско име Ебу Талха Јеменац.

Овај држављанин Србије, наиме, толико се добро показао у суманутом ратовању на страни ИД која сеје страх по целом свету да је постао заменик новог лидера ИСИС-а Ајмана Ал-Завахиријуа, вођи Ал Каиде и изабраном наследнику Осаме бин Ладена.

Аларамнтно је притом што су у магазину за Балкан Исламске државе “Румијах” у последњем броју послате директне претње Србима и Хрватима где се каже “Ми ћемо се вратити”.

Терористи Исламске држава преко “Румијаха” поручили су да нису заборавили Балкан, и да се враћају, али и да су били “преокупирани” на неким другим подручјима (у Сирији и Ираку).

У “Румијаху” се подсећа на терористичке нападе широм света, и наглашава да би то требало да буде опомена.

– Веома је занимљиво да је откривено од руске безбедносне службе ФСБ да свакодневну комуникацију са Тефиком Мујовићем из Тутина заправо води Изетбеговићев сарадник директор Обавештајно-безбедносне агенције, на чијем је челу исламиста Осман Мехмедагић. Важно је напоменути и то да Тефик, иако је тренутно у затвору и то нашем, без проблема успева да координише свим акцијама и ту управо преко Изетбеговићевог човека. Он је изабран као наследник ИСИС-а па ће како ИСИС наводи доћи да га ослободе ускоро – открива наш извор.

Политички аналитичар Саша Боројевић нимало није изенађен што се управо овај Тутинац нашао на челу најозлоглашеније организације и што сада прети и својој земљи.

– Тефик Мујовић из Тутина односно Исламско име Ебу Талха Јеменац је био ангажован на ширењу радикалног ислама. По доласку у Сирију организовао је прихват регрута и контакте са терористима. На свом Фејсбук профилу јавно је пропагирао тероризам и позивао на самоубилачке акције у Рашкој области, Београду и Риму. Упозоравам грађане да би ове претње требало схватити озбиљно јер само на Косову има 270 радикалних исламиста, у БиХ на стотине, а у Србији већ око 500 – коментарише Боројевић.

 

Ало

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u