УДАРНА ВЕСТ СВЕТСКИХ МЕДИЈА – Вехабија из Србије на челу Исламске државе!

UDARNA VEST SVETSKIH MEDIJA – Vehabija iz Srbije na čelu Islamske države!

29 jula 2017

Islamska država danima unazad otvoreno preti celom Balkanu da će ga razoriti, a najglasniji u tim pretnjama je naše gore list Tefik Mujović iz Tutina koji nosi mudžahedinsko ime Ebu Talha Jemenac.

Ovaj državljanin Srbije, naime, toliko se dobro pokazao u sumanutom ratovanju na strani ID koja seje strah po celom svetu da je postao zamenik novog lidera ISIS-a Ajmana Al-Zavahirijua, vođi Al Kaide i izabranom nasledniku Osame bin Ladena.

Alaramntno je pritom što su u magazinu za Balkan Islamske države “Rumijah” u poslednjem broju poslate direktne pretnje Srbima i Hrvatima gde se kaže “Mi ćemo se vratiti”.

Teroristi Islamske država preko “Rumijaha” poručili su da nisu zaboravili Balkan, i da se vraćaju, ali i da su bili “preokupirani” na nekim drugim područjima (u Siriji i Iraku).

U “Rumijahu” se podseća na terorističke napade širom sveta, i naglašava da bi to trebalo da bude opomena.

– Veoma je zanimljivo da je otkriveno od ruske bezbednosne službe FSB da svakodnevnu komunikaciju sa Tefikom Mujovićem iz Tutina zapravo vodi Izetbegovićev saradnik direktor Obaveštajno-bezbednosne agencije, na čijem je čelu islamista Osman Mehmedagić. Važno je napomenuti i to da Tefik, iako je trenutno u zatvoru i to našem, bez problema uspeva da koordiniše svim akcijama i tu upravo preko Izetbegovićevog čoveka. On je izabran kao naslednik ISIS-a pa će kako ISIS navodi doći da ga oslobode uskoro – otkriva naš izvor.

Politički analitičar Saša Borojević nimalo nije izenađen što se upravo ovaj Tutinac našao na čelu najozloglašenije organizacije i što sada preti i svojoj zemlji.

– Tefik Mujović iz Tutina odnosno Islamsko ime Ebu Talha Jemenac je bio angažovan na širenju radikalnog islama. Po dolasku u Siriju organizovao je prihvat regruta i kontakte sa teroristima. Na svom Fejsbuk profilu javno je propagirao terorizam i pozivao na samoubilačke akcije u Raškoj oblasti, Beogradu i Rimu. Upozoravam građane da bi ove pretnje trebalo shvatiti ozbiljno jer samo na Kosovu ima 270 radikalnih islamista, u BiH na stotine, a u Srbiji već oko 500 – komentariše Borojević.

 

Alo

KOMENTARI



Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *