УДАРНА ВЕСТ! Трамп продужио сaнкције Западном Балкану

UDARNA VEST! Tramp produžio sankcije Zapadnom Balkanu

17 jula 2020

Američki predsednik Donald Tramp produžio je sankcije protiv odgovornih u BiH za opstrukciju Dejtonskog mirovnog sporazuma.

Tramp je produžio tzv. „nacionalno vanredno stanje“ u odnosu na države Zapadnog Balkana, a ta odluka je donesena još u vreme predsednika Džordža Buša 2001. godine, prenosi Tanjug.Američki predsednik je tako produžio i trajanje „crne liste“ za Zapadni Balkan na kojoj su srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik, Radovana Karadžić, Momčilo Krajišnik, Vojislav Šešelj i Biljana Plavšić.

Na istoj listi je i Karadžićeva ćerka Sonja, Bakir Alispahić, Hasan Čengić…

KOMENTARI3 komentara

  1. milorad2 says:

    hahahhah pa koja je to crna lista kad su neki na njoj u zatvoru, ovo je suludo kakve sankcije mogu oni karadžiću da uvode,bre pa oni ni instituciju robije ne priznaju,nego dodatno kažnjavaju već kažnjenog (da ne ulazimo u priče o "krivici" i "dokazima" i "sudu" koji je te ljude oterao ma robiju).Što se tiče šešelja i dodika mislim da je i njima smešno ovo uvodjenj sankcija i relano mogli bi i meni da ih uvedu kada se pogleda ZAŠTO su ih uveli.U svakom slučaju vreme američkih KAZNI je PROŠLO.Ne možeš kazniti nekoga ko u principu i ne želi da ima posla sa tobom:) a mi više ne želimo da se družimo sa amerikom:) mnogo su velika govna da bi bili u mom društvu a mislim da većina srba uključujući i "kažnjenej" ima isto mišljenje .

  2. persida says:

    Ne mogu vise da dokazu nikakvu silu i moc, pa se setili Balkanaca. Eh, na sta ste spali, genocidasi i lopovi svetske imovine. Menjajte cizme, zaudara previse.

  3. Za Srbiju says:

    Toliko o Trampu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *