УДАРНА ВЕСТ – ТРАМП СЕ СПРЕМА ДА ПОМИЛУЈЕ АСАНЖА! Клинтонови у ШОКУ!

UDARNA VEST – TRAMP SE SPREMA DA POMILUJE ASANŽA! Klintonovi u ŠOKU!

15 decembra 2020

Mediji bliski aktuelnom američkom predsedniku Donaldu Trampu javljaju da se on sprema da pomiluje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža.

Očekuje se da vest o oslobađanju Džulijana Asanža bude zvanično objavljena.

Uskoro opširnije…

(Pravda)

KOMENTARI7 komentara

 1. Miki says:

  Sav pošten svet se okrenuo Trampu,jer je najmanje zla i nesreća doneo u svom mandatu.Oslobađanjem Asanža od izmišljene afere demokrata u ovom trenutku mu daje jak udar u leđa čime može preuzeti i drugi mandat.

 2. milorad3 says:

  to bi bila stvarno odlična i poštena odluka, čovek nevin čami u kazamatima američke duboke države . ako tramp pusti ansaža ne da će da im udari prstenac nego će u OKO da im nabije prst.POLUDEĆE pacovi iz senke.

 3. persida says:

  Preceravas.

 4. opet ja says:

  Ali Asanž je trenutno zatočen u Britaniji, uz mogućnost izručenja Švedskoj zbog navodnog seksualnog napastvovanja. Tek posle Švedske, ako oni tako odluče može da bude izručen u USA.

 5. Kosovac says:

  Šta kaže onaj prevarant Goran Petronijević, Tramp je Duboka Država?

 6. I Love persida says:

  Mnogi šokovi su u toku, da nije Trump-a amerika bi bila dosadno mesto jedne standardne politike prema onima koji odaju njene "tajne" a tajne nema kada se po delima sve vidi. Po rodovima svojim se svako drvo poznaje. Asanž je dobro funkcionisao i iz svojeg skloništa, ako se nađe na slobodi neko može da ga odstreli kao zeca ili da mu napakuju još zlostavljanja prema ženama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *