УДАРНА ВЕСТ! Ухапшен директор Геронтолошког центра у Нишу где је регистровано 139 заражених

УДАРНА ВЕСТ! Ухапшен директор Геронтолошког центра у Нишу где је регистровано 139 заражених

13 априла 2020

Директор Геронотолошког центра у Нишу, у којем је заражено 135 корисника и 4 запослена.

Он је ухапшен због основане сумње на кривично дело против здравља људи, јер није предузео мере заштите од корона вируса, пренели су београдски медији.

Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати.

KOMENTARI5 коментара

 1. Golema Balanica says:

  Ако је истина да је до заражавања дошло пропустом центра/директора,онда сви оштећени могу да туже центар,јер за његове услуге дебело плаћају.Пошто ће њихове тужбе држава Србија да одбаци већина њих ће се обратити међународним судовима,који ће једва чекати прилику да ОСУДЕ државу Србију.Колико новаца ће држава Србија морати да плати оштећенима због НЕОДГОВОРНОСТИ једног човека.Када ће једном многи директори да схвате да директоровање није велика плата,службени ауто,краткосукњичаве секретарице већ ПРЕ СВЕГА ОДГОВОРНОСТ.Ако је истина - доживотна робија је најблажа казна јер се дело може оквалификовати као масовно убиство сапредумишљајем.

  • Za Srbiju says:

   Neće ta neodgovorna budala odgovarati.

 2. branicevac says:

  jel neko pitao jel ovaj director dobio sredstva za zasitu od drzave?Jel je ministarstvo zdravstva poslalo maske I sve sta treba tamo?

  • Cp6a says:

   У здравству је за огроман број процедура и поступака прописано коришћење маске, мантила и рукавица, које се редовно набављају, невезано за ову епидемију. Друго, ако је у редовној набавци било застоја, веома брзо је то превазиђено набавком и дистрибуцијом милиона маски здравственим установама. Можда је овај центар имао лошу срећу, али ако се може доказати непоштовање редовних процедура и ванредних мера, онда не бих волео да сам на месту овог директора.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u