УДАРНА ВЕСТ! Вучић наредио хитну употребу Војске ради заштите безбедности грађана Шида од миграната

UDARNA VEST! Vučić naredio hitnu upotrebu Vojske radi zaštite bezbednosti građana Šida od migranata

16 maja 2020

Predsednik Srbije i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić naredio je jutros hitnu upotrebu Vojske, van redovnih zadataka, na teritoriji opštine Šid radi zaštite bezbednosti i imovine lokalnog stanovništva od migranata, preneo je Tanjug.

Očekuje se da snage Vojske Srbije uskoro stignu u taj grad.

Vučić je naredio jutros angažovanje vojske, radi zaštite bezbednosti i imovine lokalnog stanovništva od migranata.

KOMENTARI8 komentara

 1. Vojna i ojdeSve says:

  Zakasnili ste... Trebalo je u sami pocetak migranske krize... Oooo kako chete odgovarati pred Bogom...

 2. persida says:

  Izborna kampanja je u toku, kad prodju izbori, nasa ce vojska biti na strani azilanata. Stara Vuckova taktika.

  • pera says:

   Pa jeste to tako, ali Vučko se i prošli put distancirao od mogućih padova na izboru, čovek je javno rekao: "Nije važno ko glasa, već ko broji glasove." I nije to objasnio zašto je tako rekao, znam da se plašio Belog - samo jako, i glumio u spotu malog Aleka koji posle 50 godina vraća knjigu školskoj bibliotekarki, ako tako radi i sa nama i mi ćemo postati antikviteti na koje je on odavno zaboravio, da li da sami sečemo vene ili da pustimo njega da nam to obavi. Valjda će i kod nas da se pojavi koji Amfilohije.

  • Za Srbiju says:

   Baš tako. Trenira predizborni patriotizam.

 3. Miroslav says:

  Sve to treba rasporediti po kucama SNS-a. Kod Vucka, pa na dole, neka se druze sa njihovim zenama u slobodnom vremenu, neka se tako podize natalitet...

 4. Crna smrča says:

  A ko će da plati uništavanje srpske imovine, predmeta, stvari i kuća koje su zaposeli emigranti? Soroš je dao 20 hiljada evra po emigrantu da ih situiramo, a mi od toga dobijamo po 100 evra? Poštena srazmera. Po Dablinskom sporazumu koji je potpisala i Srbija u vreme demokratije i gospodina Tadića, one prve zemlje koje se nađu na udaru emigranata u kojima oni traže azil mora da se prihvate. Ali jadac je u tome što tada naše demokratske ovce nisu znale da se planira desetine miliona emigranata, međutim ni ovi emigranti nisu tražili azil u Srbiji, oni su tu samo kao na usputnoj železničkoj stanici, ali ko su oni? Orban se pita "Pa gde je sada raspala vojska ISIS?" On tvrdi da su to upravo ovi emigranti, svi su vojno sposobni i obučeni, samo im dajte oružje i to je to, okupiraće evropu.

 5. Miraš says:

  Koja luda glava je načipovala našu zemlju sa tim migrantima? Kako su Šidjani upali u nevolju? Šid je bitan ulaz u Srbiju sa više važnih saobraćajnica, gradiće se ubrzo i ona prema BIH. Imamo izgradjen koridor 10, a ti migranti smešteni su uvek nekako blizu brzih saobraćajnica te mogu časkom svuda da stignu. Da li mi to imamo postavljenu posebnu unutrašnju kontrolu preko tih migranata? Uzalud gradite te skupocene puteve, ako svako može po njima da vršlja i da napravi ekstra nesigurnosti.

 6. Zorana says:

  Lagao je da ih ne uvozi, lagao je da ne napdaju Srbe kad udju. Zaostali i glupi sus mu verovali i dan danas veruju, a doslo je do toga da vojska mora izaci na ulice! Ostace zabelezen kao najgori izdajnik zemje u istoriji, jer nijedan predsednik do sada u istorji sveta, nije predao svoju zemlju i narod teroristima!!!!! A svi vi koji se botovali za SNS celo ovo vreme, za vas dolazi dozivotni stub srama!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *