УДАРНА ВЕСТ! ВУЧИЋ ОДБИО ДА РАЗГОВАРА СА ТАЧИЈЕМ У БРИСЕЛУ

UDARNA VEST! VUČIĆ ODBIO DA RAZGOVARA SA TAČIJEM U BRISELU

7 septembra 2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće danas u Briselu razgovarati s kosovskim predsednikom Hašimom Tačijem, a pitanje je da li će se i kada nastaviti razgovori s Prištinom.To je novinarima u Briselu rekao direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić, nakon razgovora Vučića sa Federikom Mogerini.

Predsednik se na to odlučio zbog, kaže Đurić, svih prevara, pretnji i laži kosovskih Albanaca.

Prema Đurićevim rečima, Beograd želi da sačuva mir, ali ne može da prihvati pokušaje da se preti i zabrani poseta predsednika Srbije Kosovu i Metohiji.

Takođe, istakao je Đurić, neprihvatljivi su pokušaji da se obesmisle razgovori i pokušaji Hašima Tačija da Preševo, Medveđu i Bujanovac prikaže kao deo teritorije Kosova.

„Jedina teritorija o kojoj treba da se govori je teritorija Kosova i Metohije“, dodao je Đurić.

Istakao je i da se predsednik Srbije do večeras neće obraćati javnosti.

Na pitanje da li se predsednik Srbije plaši eventualnog hapšenja na Kosovu, Đurić odgovara da se Vučić ne plaši i da, ako bude odlučio da ode na Kosovo, sigurno neće biti uhapšen.

Đurić je takođe pozvao građane na Kosovu i Metohiji da u što većem broju dođu i čuju predsednika Vučića.

KOMENTARI9 komentara

 1. Kulak says:

  Bravo!

  • Kujsibrepati says:

   Nezna se koji je veci blefer monkey sa kosova ili njegov pobratim srbijanac

 2. gonzales says:

  Jeftina predstava za tupavi narod

 3. milos says:

  Drama Queen

 4. Velika Metla says:

  "Đurić je takođe pozvao građane na Kosovu i Metohiji da u što većem broju dođu i čuju predsednika Vučića." Ti karikaturo od nazovi čoveka,da ste radili,i da radite kako treba,ne bi bilo ni mrve jedne da posebno pozivate narod da dođe da vas čuje i sluša,nego bi narod sam došao,i bez poziva! Ali pošto radite kako radite ogadili ste se iole časnom Srbinu! Za vas mogu biti ffukare koje gledaju isključivo svoje mizerne lične interese,i koje sudbina države i naroda ne zanima ni mrvu jednu!

 5. Marko Peric says:

  Vučić odbio da razgovara sa Tačijem...Jutros avioni nadleću non stop nad Beogradom i široom okolinom. Zatim izjave tipa Ako uhapse Vučića vojska Srbije ulazi na Kosovo i Metohiju ... Sve već viđeno,setite se voza sa ikonama koji je smišljeno išao da provocira albance. Raznih epizoda ima,serijal se nastavlja ali je scenarista veoma loš. Cela stvar je zamajavanje naroda i skretanje pažnje sa gorućih tema dok se Srbija rasprodaje u bescenje (iѕvori vode,banje,rudarsko topioničarski basen,rudna nalazišta...itd) Vostani Serbije,davno si zaspala !

 6. Ali baba says:

  Ne znam dal ću vam doći, al vi svakako izadjite u što većem broju! Za Dnevnik?

 7. Zoran says:

  Sve mi s ecini ga je u sustini Taci odbio. Postavio neke uslove za koej znao d aovaj nece da pristane.

 8. Nebeska Srbija says:

  Koji glumac..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *