УДАРНО: Руска војна делегација одлетела у Латинску Америку – МИСИЈА НЕПОЗНАТА

УДАРНО: Руска војна делегација одлетела у Латинску Америку – МИСИЈА НЕПОЗНАТА

21 јануара 2022

Авион Министарства одбране Руске Федерације долетео је у Латинску Америку.

После руских претњи спремношћу да распореди свој војни контингент, базе, инфраструктуру, па чак и нуклеарно ракетно наоружање у земљама Латинске Америке, јутрос се сазнало да је специјална летелица руског Министарства одбране полетела у правцу Латинске Америке.Kо тачно може бити у авиону Ил-62М Министарства одбране Руске Федерације није познато, међутим, по свему судећи, можемо говорити о вероватним преговорима са Венецуелом и Kубом о размештању руског наоружања и војне инфраструктуре на територији ових земаља.

Према подацима које је објавио Телеграм канал Хунтер’с Нотес, специјални авион Ил-62М Министарства одбране Руске Федерације, током лета за Латинску Америку, извршио је међуслетање на Међународни аеродром Дамаск, након чега је наставио лет преко Атлантског океана.

Тачна дестинација руске делегације није позната. Првобитно ће авион вероватно обавити лет за Венецуелу, након чега ће кренути и ка Kуби.

За сада нема коментара из руског ресора одбране, али је вредно пажње да се пре неколико дана из Латинске Америке вратио специјални авион руског ФСБ-а. Ово може указивати на припреме за посету делегације руског Министарства одбране Венецуели и Kуби.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI4 коментара

 1. Artiljerac diplomirani says:

  Ако је тачно то је добра вест.

 2. Artiljerac diplomirani says:

  Стварно је одлетео ( има га на флајтрадар24) али сте погрешили слику авиона на слици није ИЛ 62 М. Треба да будете прецизнији.

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Idu na mesec .... Sa temne strane.... Imaju bazu....

 4. Toma says:

  Русија мора да се брани,када постави,ако већ није,атомке у Венеццуели,Куби и другим ѕемлјама Америци ће се охладити глава.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u