УДАРНО: Руска војна делегација одлетела у Латинску Америку – МИСИЈА НЕПОЗНАТА

UDARNO: Ruska vojna delegacija odletela u Latinsku Ameriku – MISIJA NEPOZNATA

21 januara 2022

Avion Ministarstva odbrane Ruske Federacije doleteo je u Latinsku Ameriku.

Posle ruskih pretnji spremnošću da rasporedi svoj vojni kontingent, baze, infrastrukturu, pa čak i nuklearno raketno naoružanje u zemljama Latinske Amerike, jutros se saznalo da je specijalna letelica ruskog Ministarstva odbrane poletela u pravcu Latinske Amerike.Ko tačno može biti u avionu Il-62M Ministarstva odbrane Ruske Federacije nije poznato, međutim, po svemu sudeći, možemo govoriti o verovatnim pregovorima sa Venecuelom i Kubom o razmeštanju ruskog naoružanja i vojne infrastrukture na teritoriji ovih zemalja.

Prema podacima koje je objavio Telegram kanal Hunter’s Notes, specijalni avion Il-62M Ministarstva odbrane Ruske Federacije, tokom leta za Latinsku Ameriku, izvršio je međusletanje na Međunarodni aerodrom Damask, nakon čega je nastavio let preko Atlantskog okeana.

Tačna destinacija ruske delegacije nije poznata. Prvobitno će avion verovatno obaviti let za Venecuelu, nakon čega će krenuti i ka Kubi.

Za sada nema komentara iz ruskog resora odbrane, ali je vredno pažnje da se pre nekoliko dana iz Latinske Amerike vratio specijalni avion ruskog FSB-a. Ovo može ukazivati na pripreme za posetu delegacije ruskog Ministarstva odbrane Venecueli i Kubi.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI4 komentara

 1. Artiljerac diplomirani says:

  Ako je tačno to je dobra vest.

 2. Artiljerac diplomirani says:

  Stvarno je odleteo ( ima ga na flajtradar24) ali ste pogrešili sliku aviona na slici nije IL 62 M. Treba da budete precizniji.

 3. Vojna i ojdeSve says:

  Idu na mesec .... Sa temne strane.... Imaju bazu....

 4. Toma says:

  Rusija mora da se brani,kada postavi,ako već nije,atomke u Veneccueli,Kubi i drugim ѕemljama Americi će se ohladiti glava.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *