УДАРНО! Стотине руских тенкова пребачено на границу

УДАРНО! Стотине руских тенкова пребачено на границу

13 новембра 2021

Стотине руских тенкова налази се у близини украјинске границе, припремајући се за напад на украјинске оружане снаге.Извори у самопроглашеним народним републикама Донбаса јављају да је Русија спремна да пружи помоћ јединицама ДНР и ЛНР у случају инвазије Оружаних снага Украјине на Донбас.

Према изворима, Русија је у близини границе са ЛНР распоредила неколико стотина тенкова, који у року од сат времена могу бити распоређени или на Донбас или на територију Украјине.

На приказаним видео кадровима виде се моменти пребацивања војне технике и неколико стотина тенкова (извор на снимку преноси хиљаде тенкова, што је врло сумњиво).

Познато је да је снимак направљен у близини Масловке, али даља рута напредовања оклопних возила остаје непозната – према низу претпоставки, техника се креће ка оближњем пољском кампу Оружаних снага Русије.

Руска војска званично не коментарише информације о пребацивању војне опреме на границе Украјине и самопроглашених република, међутим, по свему судећи, руска страна је спремна да интервенише у сукобу у Донбасу ако Kијев игнорише мировни процес.

Уверење да ће Русија веома лако ући у сукоб са украјинском војском је чињеница да у Донбасу живе десетине хиљада руских грађана који су примили држављанство Русије.

KOMENTARI7 коментара

 1. Kulak says:

  Ovo je koliko zbrajam ukupno 102.put da se Rusi primiču Rusima i ruskojezičnima u Donbasu.Izgleda da će Margarita Lisovina i Natalija Kačura ispevati još dosta pesama o zajedništvu Rusije i Donbasa dok Rusi iz Rusije stvarno dođu među Ruse u Donbasu.

 2. Karital says:

  Za svakog tenka po jedan Javelin!Ni Armata mu ne beži!

  • milorad5 says:

   pitanje je kako će taj sa javelinom da pobegne kad ga nadju dronovi:) U otvorenim stepama rusije i ukrajine javelin je slabo efikasan lako uočljiv za dronove i generalno nepokretna meta,to je oružje za linijsku i urbanu borbu a ne za gadjanje tenkova koji piče 50-60 kmh min.Ukrjainska armija će se raspasti kao kartonska kutija ako ih rusi udare ne sasmo zbog ruskog kvaliteta,moral je očajan i ko zna KO sve u toj armiji govori ruski ima ruske predake i smatra sebe RUSOM.Ukronacisti su MANJINA,rusi su VEĆINA čak i u kijevu.Samo polako biće iznenadjenje koliko rusa ustvari ima u ukrajini,videće se to kada naci teror bude skršen.

   • Karital says:

    Jel ti to misliš na turske dronove?Koliko mi je poznato, Rusi još nemaju takav dron.

 3. Petrovgrad says:

  Za dva dana uleteće u Kijev. Pičistiti petu kolonu i NATO naciste i kraj priče.

 4. Biogradlija says:

  Jednostavnije je da DNR i LNR provedu referendum o prisajedinjenju Rusiji.Budući da u obe živi 100% rusko i ruskojezično stanovništvo koje već ima državljanstvo Rusije,sigurno je da će birači izabrati prisajedinjenje Rusiji.Ruska Duma nakon toga treba izglasati da prihvata tu odluku birača u DNR i LNR.I sve je elegantno,bez oružja i zakonito rešeno.Rusi u Donbasu sasvim sigurno ne mogu živeti pod vlašću neonacističkog,marionetskog banderovskog režima koji su Ameri instalirali u Kijevu.

 5. Portopranco says:

  Egzaktni podaci govore da u Ukrajini živi 8.300.000 etničkih Rusa i 25.000.000 ruskojezičnih.I Putin je u toj i takvoj situaciji dopustio da ga Ameri namagarče i instaliraju banderovce na vlast u Kijevu!? Ono što se 2014. desilo u Ukrajini predstavlja najveći geostrateški poraz Rusije u njenoj istoriji. Trenutno Ameri mogu postaviti nuklearne projektile u ruskojezičnom Harkovu koji je pod banderovskom okupacijom i kroz nekoliko sekundi tući centar Moskve.Putin hitno mora osloboditi okupirane ruskojezične gradove Harkov i Odesu,a ako to ne može ili neće,Rusiju mora predvoditi hrabriji i sposobniji čovjek.Ruskojezični Donjeck neću ni pominjati.Taj golemi grad u kojem živi milion najhrabrijih Rusa na svijetu,trebao je već prije sedam godina biti državno i politički vraćen u sastav Rusije referendumom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u