УДАРНО! Стотине руских тенкова пребачено на границу

UDARNO! Stotine ruskih tenkova prebačeno na granicu

13 novembra 2021

Stotine ruskih tenkova nalazi se u blizini ukrajinske granice, pripremajući se za napad na ukrajinske oružane snage.Izvori u samoproglašenim narodnim republikama Donbasa javljaju da je Rusija spremna da pruži pomoć jedinicama DNR i LNR u slučaju invazije Oružanih snaga Ukrajine na Donbas.

Prema izvorima, Rusija je u blizini granice sa LNR rasporedila nekoliko stotina tenkova, koji u roku od sat vremena mogu biti raspoređeni ili na Donbas ili na teritoriju Ukrajine.

Na prikazanim video kadrovima vide se momenti prebacivanja vojne tehnike i nekoliko stotina tenkova (izvor na snimku prenosi hiljade tenkova, što je vrlo sumnjivo).

Poznato je da je snimak napravljen u blizini Maslovke, ali dalja ruta napredovanja oklopnih vozila ostaje nepoznata – prema nizu pretpostavki, tehnika se kreće ka obližnjem poljskom kampu Oružanih snaga Rusije.

Ruska vojska zvanično ne komentariše informacije o prebacivanju vojne opreme na granice Ukrajine i samoproglašenih republika, međutim, po svemu sudeći, ruska strana je spremna da interveniše u sukobu u Donbasu ako Kijev ignoriše mirovni proces.

Uverenje da će Rusija veoma lako ući u sukob sa ukrajinskom vojskom je činjenica da u Donbasu žive desetine hiljada ruskih građana koji su primili državljanstvo Rusije.

KOMENTARI7 komentara

 1. Kulak says:

  Ovo je koliko zbrajam ukupno 102.put da se Rusi primiču Rusima i ruskojezičnima u Donbasu.Izgleda da će Margarita Lisovina i Natalija Kačura ispevati još dosta pesama o zajedništvu Rusije i Donbasa dok Rusi iz Rusije stvarno dođu među Ruse u Donbasu.

 2. Karital says:

  Za svakog tenka po jedan Javelin!Ni Armata mu ne beži!

  • milorad5 says:

   pitanje je kako će taj sa javelinom da pobegne kad ga nadju dronovi:) U otvorenim stepama rusije i ukrajine javelin je slabo efikasan lako uočljiv za dronove i generalno nepokretna meta,to je oružje za linijsku i urbanu borbu a ne za gadjanje tenkova koji piče 50-60 kmh min.Ukrjainska armija će se raspasti kao kartonska kutija ako ih rusi udare ne sasmo zbog ruskog kvaliteta,moral je očajan i ko zna KO sve u toj armiji govori ruski ima ruske predake i smatra sebe RUSOM.Ukronacisti su MANJINA,rusi su VEĆINA čak i u kijevu.Samo polako biće iznenadjenje koliko rusa ustvari ima u ukrajini,videće se to kada naci teror bude skršen.

   • Karital says:

    Jel ti to misliš na turske dronove?Koliko mi je poznato, Rusi još nemaju takav dron.

 3. Petrovgrad says:

  Za dva dana uleteće u Kijev. Pičistiti petu kolonu i NATO naciste i kraj priče.

 4. Biogradlija says:

  Jednostavnije je da DNR i LNR provedu referendum o prisajedinjenju Rusiji.Budući da u obe živi 100% rusko i ruskojezično stanovništvo koje već ima državljanstvo Rusije,sigurno je da će birači izabrati prisajedinjenje Rusiji.Ruska Duma nakon toga treba izglasati da prihvata tu odluku birača u DNR i LNR.I sve je elegantno,bez oružja i zakonito rešeno.Rusi u Donbasu sasvim sigurno ne mogu živeti pod vlašću neonacističkog,marionetskog banderovskog režima koji su Ameri instalirali u Kijevu.

 5. Portopranco says:

  Egzaktni podaci govore da u Ukrajini živi 8.300.000 etničkih Rusa i 25.000.000 ruskojezičnih.I Putin je u toj i takvoj situaciji dopustio da ga Ameri namagarče i instaliraju banderovce na vlast u Kijevu!? Ono što se 2014. desilo u Ukrajini predstavlja najveći geostrateški poraz Rusije u njenoj istoriji. Trenutno Ameri mogu postaviti nuklearne projektile u ruskojezičnom Harkovu koji je pod banderovskom okupacijom i kroz nekoliko sekundi tući centar Moskve.Putin hitno mora osloboditi okupirane ruskojezične gradove Harkov i Odesu,a ako to ne može ili neće,Rusiju mora predvoditi hrabriji i sposobniji čovjek.Ruskojezični Donjeck neću ni pominjati.Taj golemi grad u kojem živi milion najhrabrijih Rusa na svijetu,trebao je već prije sedam godina biti državno i politički vraćen u sastav Rusije referendumom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *