УДАРНО! ТРАМП СЕ ОГЛАСИО: Усред борбе за Сенат, председник САД открио шта се дешава у Џорџији!

UDARNO! TRAMP SE OGLASIO: Usred borbe za Senat, predsednik SAD otkrio šta se dešava u Džordžiji!

6 januara 2021

PREDSEDNIK SAD Donald Tramp upozorio je na Tviteru da Demokrate pokušavaju da ukradu izbore u Džordžiji kako bi dobije većinu u senatu.

– Izgleda da nameštaju veliki broj „ubačenih glasova“ protiv republikanskih kandidata. Čekaju da vide koliko im glasova treba? – upozorio je Tramp.Tramp je pozvao Republikance da se bore.

– Slučajno su pronašli još 4000 glasačkih listića iz okruga Fulton. Evo, idemo – napisao je Tramp.

Demokrata Rafael Vornok porazio je svoju republikansku rivalku Keli Lefler u trci za jedno od dva mesta na izborima za Senat u saveznoj državi Džordžiji, prenosi AP.

Demokrate moraju da osvoje oba mesta u trci na izborima u Senatu kako bi imale većinu.

Međutim, i dalje je prerano proglasiti pobednika u trci između demokrate Džona Osofa i republikanca Dejvida Peđua.

KOMENTARIJedan komentar

  1. I Love persida says:

    Igraju se "vruće, hladno" ko pronađe više izgubljenih listića i svi validni? Tako rade demokrate. Kod nas je bivši radikal Toma pronašao svoje validne listiće u velikom kontejneru blizu Skupštine, i zarad toga proglasio sebe predsednikom. Bio je veoma drčan i pretio životima i smrću, a kada ga je nasledio drug Vuči, on je već izjavio da je princip demokratije da "nije važno ko glasa već ko broji glasove." On se tako stalno šali ali kako onda uspeva kad znamo da niko bar 70% od nas zaista i nije glasao za njega? Kako to da se uvek pobeđuje sa 51% naprema 49% glasova? A u skorije vreme druga Vučija čak i sa 100% glasova za njega. Verovatno i on sam glasa za sebe, zatim mama, pa tata..deda, baba, pradeda, prababa, čukun, čukun..

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *