УГЉАНИН ХУШКА НА РАТ: Војска Србије и МУП представљају опасност по живот за Бошњаке!

UGLJANIN HUŠKA NA RAT: Vojska Srbije i MUP predstavljaju opasnost po život za Bošnjake!

24 jula 2015

pol-sulejman ugljaninPredsednik Bošnjačkog nacionalnog veća Sulejman Uglanjin izjavio je danas u Novom Pazaru da „Skupština Srbije treba da usvoji rezoluciju o genocidu u Srebrenici” u cilju uspostavljanja poverenja i saradnje između Srba i Bošnjaka.

On je na konferenciji za novinare rekao „da bi neusvajanje te rezolucije značilo da će oni koji i dalje uživaju zaštitu države i oružanih snaga Srbije, u Bošnjacima i dalje gledati strano telo koje treba ukloniti sa ovih prostora” i čekati novu priliku da „Bošnjake za sva vremena uklone iz Srbije”.

Ugljanin je istakao da od usvajanja te rezolucije zavisi dalje učešće legitimnih bošnjačkih predstavnika u radu tih organa i jasan stav šta je to što će obezbediti Bošnjacima sigurnu budućnost u Srbiji.

Pročitajte još:

OPET SRBIJI OTIMAJU ZEMLJU: Sulejman Ugljanin „pali“ Bošnjake u Raškoj oblasti!

MEHO OMEROVIĆ: Govor Ugljanina je ratnohuškački i nije u intresu Bošnjaka

„Bošnjaci u MUP-u Srbije, Vojsci i u drugim oružanim snagama gledaju preteću oružanu silu i opasnost po život. Takvo stanje je neodrživo”, rekao je Ugljanin i dodao da je Bošnjačko nacionalno veće usvojilo tu Rezoluciju na posebnoj sednici 10. jula ove godine i uputilo narodnoj skupštini Srbije na razmatranje i usvajanje.

Prema njegovim rečima, usvajanje te rezolucije znači da se taj zločin nazove pravim imenom, da se osudi i njegovi počinioci kazne i da se na taj način skine teret i odgovornost sa onih u čije ime je taj zločin počinjen.

Ugljanin je pohvalio posetu tri člana Predsedništva BiH Srbiji, ocenivši da predstavlja veliki praktičan korak u uspostavljanju saradnje i vraćanju poverenja između dve zemlje i njihovih naroda.

KOMENTARI5 komentara

 1. Vujadin says:

  Alo konju komunalni, vojska i policija u svim normalnim državama je represivna sila i treba da je se boje samo oni koji rade i rovare protiv države. Da je Srbija imalo normalna država ti bi davno visio na banderi ili bi tucao kamen u nekom ksmenolomu, a ne o trošku državnog budžeta radio protiv te države.

 2. Voka says:

  ...samo da pojasnim zašto ovaj balija Ugljanin voli da laže: TAKIJA: učenje koje daje verski legitimitet, pravo muslimanu da laže. Po njoj musliman može lažno da negira da je musliman ako je na to primoran jer bi šteta od hrabrog insistiranja na veri mogla da bude veća od koristi. Tako da kad god je musliman primoran da laže oprašta mu se. Njemu je zapravo čak i naređeno da se služi obmanom ako će to doneti korist islamu. To je ta Takija.

 3. Ankica says:

  Fuj bre , ovaj Ugljanin nesto mnogo preti Srbima i smrdi na veliko. A mi ga trpimo i trpimo ..... Dokle braco? Gde je svim tim lazima i ucenama kraj? Dokle?

 4. Dux says:

  Ovoj ni svojoj mami nije lep :)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *