УГЉАНИН ОТВОРЕНО ПРИЗНАО: Основао сам странку да бих разбио Србију!

UGLJANIN OTVORENO PRIZNAO: Osnovao sam stranku da bih razbio Srbiju!

22 decembra 2015

sulejman_ugljanin 567Na ideju narodnog poslanika Sulejmana Ugljanina da Bošnjaci u EU treba da izgrade „Sandžačku kuću“, ministar Ljajić odgovara da niko van granica Srbije ne bi podržao takav zahtev.

„Autonomija Sandžaka to je jedan od osnovnih ciljeva zbog kojih sam pre 25 godina osnovao stranku“, rekao je Ugljanin.

Otvaranje duše u predizborne svrhe ili poslanik Sulejman Ugljanin u približavanju Srbije EU zaista vidi realnu šansu za do sada pustu želju zvanu regionalni Sandžak.

„Sandžačka kuća“ je nerealna priča i ta teza biće potvrđena na sledećim izborima, kategoričan je ministar Ljajić.

„Ne da sam ubeđen, ja sam više nego uveren da ne postoji jedan čovek ne u Evropi nego u Turskoj ili nekoj arapskoj zemlji koji će to da podrži“, kaže Ljajić.

I Ugljaninove komšije iz Novog Pazara, ali i iz Skupštine Srbije poručuju da je autonomija ozbiljna tema, koja može da znači potrese za čitav region.

U radovanju da se, kako sam kaže, sve više čuje autonomni glas Bošnjaka, Ugljanin nije usamljen. U najnovijem intervjuu za podgoričku Pobjedu i sandžački muftija Zukorlić ponavlja takav stav.

„S obzirom na ambicije evrointegracija i Srbije i Crne Gore i afirmaciju principa regionalizacije Evrope, razvojne perspektive Sandžaka su nesporne i potpuno izvesne”, naveo je muftija sandžački Muamer Zukorlić.

“To su priče za zamajavanje javnosti i pokušaj da se dođe do jeftinih poitičkih poena”, rekao je Rasim Ljajić.

Činjenica je da je Sandžak najsiromašniji deo Srbije. I dok jedna strana bogatstvo vidi isključivo u automomiji, druga smatra da bi oko socijalno-ekonomskih tema trebalo da postoji ujedinjeni glas, jer je zajednički neprijatelj Bošnjaka i Srba loš život, a ne granica.

KOMENTARI9 komentara

 1. batina says:

  Obojica radite za picoustoga.

 2. miroslav says:

  Cekaces na autonomiju jos.....5...nemam toliko nula:)

 3. Apis says:

  SULJO IMA KRIZU IDENTITETA Nije lako ziveti u Srbiji, pricati srpski, biti svestan da nisi Turčin a još manje Arapin a braniti arapsku veru i kulturu. SULJO ĆE ZIVETI KAO DVOGLAVO TELE SVE DOK SE NE KRSTI I BUDE SIMA.

 4. Radomir says:

  Ovo je ocigledna montaza,procesa,Ali PROVIDNA i odmah u startu neuspela,Kako im samo ne odzvanja u usima rec Putina da ce zbrisati Albaniju sa lica zemlje ako ne vrati Kosovo,A ovaj Sivonja i Zurkovic traze autonomiju,.Kakvi zanesenjaci.

 5. Alojzije Stepinac says:

  @Apis Znači, svi moraju biti kao ti, a ako nisu treba ih likvidirati. Je li to tvoj humanistički stav? :-D

 6. Apis says:

  Tu metodu duhovnog uzdizanja koriste Rvati. U decijem uzrastu velecasni malim rvatićima rektalno uteruju duhovnost.

 7. Dragan says:

  Samo mozes popusiti Srbima nulo od covjeka

 8. Alojzije Stepinac says:

  @Apis Kačevenda je pravoslavni pop, a ne katolički. Zabunio si se.

 9. Dux says:

  Osnovao si ti stranku Suljo da bi mlatio praznu slamu i krao pare!!!!! Inače ovako te niko ni nezarezuje, jer si običan jeb***tar!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *