УГЉАНИН ТЕРА ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ ИЗ РАШКЕ: Зове европске снаге безбедности да би лакше отцепио Рашку

UGLJANIN TERA VOJSKU I POLICIJU IZ RAŠKE: Zove evropske snage bezbednosti da bi lakše otcepio Rašku

3 novembra 2017

(foto: Youtube printscreen)

Sulejman Ugljanin, predsednik Bošnjačkog nacionalnog veća, pozvao je Vladu Srbije i Evropsku uniju da utvrde „datum povlačenja srpske vojske, policije, tajnih službi i pravosudnih organa sa teritorije Sandžaka“.

Ugljanin je na konferenciji za novinare u Novom Pazaru poručio i da je neophodno definisati i datume za „raspisivanje izbora za organe Sandžaka“ i za „uspostavljanje evropskih snaga bezbednosti i pravosudnih organa u Sandžaku“.

Rekao je da su ovi zahtevi „u skladu sa odlukama Mirovne konferencije o bivšoj Jugoslaviji u Hagu i rezultatima Referenduma građana Sandžaka o autonomiji iz 1991. godine“ kada se, kako je naglasio „skoro 99 odsto izašlih birača izjasnilo za potpunu političku i teritorijalnu autonomiju Sandžaka sa pravom priključenja jednoj od suverenih republika“.

(Blic)

KOMENTARI13 komentara

 1. R.Srpska says:

  Srbi su vecina u Raskoj od oko 60% a teritorije i vise od 60% tako da od toga nema nista. Nego policija mora da skida sa popisa stanovnistva sve one muslonje koje preko 6 meseci ne zive tamo nego su u Nemackoj,Svajcarskoj itd.,a takvih je sve vise.

 2. Pazite šta radite ili ne radite says:

  Od Španije ste videli kako treba s njima, a na Kosmetu ste videli šta biva kad ih pustiš da rovare i rade šta hoće. Ili ga lečite, ili hapsite.Treće nema. Da se ne biste kasnije kajali. Ili baš hoćete da to i uradi.Ko će ga znati.

 3. Djuro says:

  Pa možete i da se odcepite i da peške svi za Tursku odete i ponesete sa sobom samo prašinu na odeći. Baš vam Srbi ne bi zamerili.

 4. ilija krneta says:

  da srbija postoji i ustav srbski nebi on bleja u srbiji sramota beograda

 5. Dusan says:

  Zasto Srbija tolerise ovo zlo u Srbiji jos uvek ??? Proterati pod hitno na Madagaskar ili jos bolje negde u Libiju, u ID da ratuje za svoje i da se ne vrati nikad...

 6. Neso says:

  Sve one koji ne priznaju Srbiju za svoju državu treba proterati pa tako i ovoga smutljivca.Treba već jednom da dođemo pameti.Izdajnici neka se dobro zamisle,to važi i za njih

 7. Kulak says:

  Srpska vojska i srpska policija u Srbiji a ugljaninu pakao.

 8. Portopranco says:

  Locirati,uhapsiti i procesuirati ovog odvratnog šovinistu.Pravedno ga i strogo osuditi na najtežu moguću kaznu.

 9. slobo says:

  kako spanija pohapsi sve koji su radili to sto su radili .Nas Vucko je Demokrata

 10. Stefko says:

  Smesan je ovaj covek. Kaki sandzak? Misli na opstine tutin/np i sjenica? Kako misli neku naciju da napravi od ove 3 opstine? A rec sandzak je turskia provincija ili vojvodina.. Region se zove Raska! To je pracno ime! A ovaj nek odmah bezi iz nase zemlje neka ida za sarajevo ako mu ne prija ovde!

 11. Mali says:

  Ugljanin / Bivši katalonski ministri i Karlos Pudždemon se terete za podizanje pobune i rasparčavanje zemlje, za šta preti zatvorska kazna do 30 godina.

 12. ilija says:

  svaka optina u republici komunistickoj ima pravo na referendum i otcepljenje samo nema ju srbi u srbiji pravo na referendum i u bosni i crnoj gori i u hrvatskoj po ustavu S K J

 13. Igor says:

  Ocigledno je Ugljaninu dosadio zivot.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *