УГЉАНИН тражи помоћ Турске да би разбио Србију!

UGLJANIN traži pomoć Turske da bi razbio Srbiju!

14 septembra 2015

pol-sulejman ugljaninPo uzoru na formiranje asocijacije albanskih opština u Preševu, ekstremni pojedinci iz bošnjačkih i verskih strukturara u Raškoj oblasti, a naročito iz vrha Stranke demokratske akcije Sandžaka Sulejmana Ugljanina, planiraju da osnuju asocijaciju bonjačkih opština.

Izvor iz bezbednosno-obaveštajnih struktura otkriva detalje ovog njihovog plana.

– To njihovo udruženje ili asocijacija aktivno bi delovala na ostvarivanju prava Bošnjaka, pre svega kada je reč o policiji, sudstvu a sve s ciljem proporcijalne zastupljenosti Bošnajaka u navedenim državni institucijama. Ovih dana predstavnici ove političke opcije planiraju razgovore sa stranim diplomatskim predstavništvima u našoj zemlji a naročito će insistirati na podršci Turske.

Inače, kako još saznajemo, ova politička opcija se već duže zalaže za tzv „autonomiju Sandžaka“, pri čemu se u svojim nastupima pozivaju na rezultate „referenduma“ iz 1991. godine, kada se navodno većina građana na području Raško-polimske oblasti, izjasnila za „autonomiju“.

(Kurir)

KOMENTARI9 komentara

 1. Nikoola says:

  RATko,RATko,RATko,RATko,RATko

 2. Danilo says:

  Ovome se smesi kolac...ne omascen!

 3. Aleks says:

  Treba mu nabit metak za uzor drugim

 4. Paštrović says:

  Jeb'o vas Suljo sve odreda. Umjesto što čitate što je to Suljo svakodnevno prosr'o i rek'o, što ne čitate što misli i što kaže Srbin Muhamedove vjere, profesor Salih Selimović. Nijesu nam "poturice" krive što još moramo da punimo gaće kad čujemo - TURSKA! Daleko je bila Turska te 1917. godine.

 5. Teofilus Paklenopulos says:

  SULJO, LUZERU, PROPALI MANEKENU :-)))

 6. Aleksandar says:

  Izvor iz bezbednosno-obaveštajnih struktura, kaže se, OTKRIVA?! I - šta onda? Kao, nismo znali šta nam Suljo misli? Jesu li "strukture" štogod SPREČILE, osim što otkrivaju ono što je već vrapcima poznato? Je li to posledica višedecenijskE prakse da služba špija sopstveni narod gušeći pre svega patriotske snage u njemu,dok Suljo radi svoje? Rezultat je da gubi državu a da sačuva sebe, kao i dična JNA, svojevremeno...

 7. svetijovan says:

  Sta je sandzaklije, nemate slobodu, ili su vam mozda ugrozena ljudska i manjinska prava. Cinimi se da ni sami ne znate sta hcete. I vibi da osnujete asocijaciju bosnjackih opstina, na ugled KiM. Pozivate u pomoc strance da vam pomognu. A znate li sta sta cete dobiti vi i svi mi, dobicemo krv, suze i bedu. Hocete da vase i nase zene budu zavijene u crno. A Ti gospodine Sulejmane bolje bi ti bilo da mirujes, jer puno si zla naneo ovoj napacenoj drzavi. Dosta je bilo ratova, krvi, izbeglica, suza razorenih domova i unistene privrede. Miruj covece, nenanosi zlo srpskom pravoslavnon narodu i srpskom narodi islamske veroispovesti.

 8. Davor says:

  Oteto-prokleto.Ne može se lako zaboraviti masakr na desteke tisuća Muslimana na Sandžaku od 1941. do 1945. (a iranije)od strane četnika i partizana-četnika (tu nema nikakve razlke jer se zna da su Srbi u WW II u jednom đepu nosili petokraku a u drogome kokardu.To su bili ista braća po klanju Muslimana,Hrvata...Čak su vam Crnogorci,koje ste ubijali i kolonizirali,dali nogu u tur a još nikako da vam dođe iz rita u glavu.

 9. mita nacionale says:

  Davore aj ti lagano kod Sulje a mozes i kod Murata jer te suda ostalo ceka samo razanj....

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *