Ухапшен Кекин брат

Uhapšen Kekin brat

12 januara 2019

Policija je i danas nastavila sa žestokim udarom na kriminalce u Srbiji. Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako „Novosti“ ekskluzivno saznaju, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke , kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe.

Takođe, kako saznajemo, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Da podsetimo u velikoj akciji policije usmerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih dela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

„Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno“, kazao je Stefanović.

KOMENTARI3 komentara

  1. Boze Pravde says:

    Rekao je ministar sto je falsifikovao diplomu. Pih.

  2. Deda Micko says:

    Cistka pred Putkov dolazak. Cista paranoja, kriminalci hapse kriminalce.

  3. Vojna i ojdesve says:

    Samo napred... A kad doghe putin letece i glave... Novi svetski poredak je u toku... Plavusha na dolare... Biche shou bekamice, nove torbice...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *