УХАПШЕН МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН

UHAPŠEN MALČANSKI BERBERIN

5 januara 2020

Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, uhapšen je u policijskoj akciji na području Malče. U tužilaštvu kažu da će mu danas biti određeno zadržavanje do 48 sati , a u tom roku biće priveden na saslušanje.

Osumnjičeni za otmicu Monike Karimanović, Ninoslav Jovanović, uhvaćen je kod groblja u Malči, njegovom rodnom selu.Policija je danima tragala za Ninoslavom Jovanovićem, koji je uspeo da umakne kada je pronađena Monika Karimanović.

Ranije danas, meštanin Petar Cekić rekao je za RTS da je video Ninoslava Jovanovića kako beži.

On je već osuđivan i zbog silovanja je proveo 12 godina u zatvoru, od 2006. do 2018. godine.

Po izlasku iz zatvora vrlo brzo je ponovo pritvoren zbog seksualnog uznemiravanja preko društvenih mreža. Oslobođen je u martu ove godine.

Hapšenje potvrdilo tužilaštvo

Portparol tog tužilaštva Borislav Radonjić precizirao je za Tanjug da će Jovanoviću biti određeno zadržavanje do 48 sati u kojem roku će biti priveden na saslušanje u Tužilaštvo.

Radonjić je rekao da u ovom času ne zna da li će se saslušanje obaviti sutra ili u utorak, što, kako kaže, zavisi od prikupljanja dokumentacije i drugih dokaza.

KOMENTARI8 komentara

 1. Cetnik says:

  Svaka cast ponovo mestaninu koji ga je video. Da njega nije bilo policija bi provela bozic na terenu a zuta stampa bi i dalje cvetala.

 2. Baja says:

  Jaka nam milicija, 25 dana im trebalo. Žalost , tuga i jad od države.

 3. petrovgrad says:

  Posle 17 dana potere preko 500 svi vrsta pilicajaca od pozornika do žandarma, BIA, SAJ, Vone policije,specijalno obučenih pasa tragača, dronova, ... Malo ih je namučio. Mogao je odmah da se preda, da se ljudi ne smrzavaju i pate. Bruka da ih jedan manijak mota toliko. Ali hvala bugu, moglo se desiti i da ga ne uhvate. Ovo je uspeh.

  • Cetnik says:

   Ako su tu ucestvovali i lovci, ko zna kolioko je para otislo na meso od divljaci za spremanje raznoraznih lovackih paprikasa i specijaliteta svakodnevno.

 4. Geto says:

  Niste ga trebali hapsiti,ovako ce ga opet neki posteni sudija pustiti,bio bi to sevap od boga da ga niste hapsili....

 5. Crna Plovdina says:

  Glaednog do iznemoglosti,usranog i upišanog junačinu nad bespomoćnom i nevinom decom,koji se kleo da se živ neće predati policiji - uhvatili .........Pa on nema snage da beži pred kokošima.I bruka i sramota.

 6. Mi says:

  Niko nije potpisao ovo parče vesti. Šteta, po društvenim mrežama kruži priča da nije uhapšen čovek čiju su nam fotografiju dali u opisu....

 7. Baja says:

  Ništa bez dojave, nesposobni su ! Šta da je neki profesionalac, pa nikad ga ne bi uhvatili ! Sramota !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *