УХАПШЕН МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН

УХАПШЕН МАЛЧАНСКИ БЕРБЕРИН

5 јануара 2020

Нинослав Јовановић, познатији као Малчански берберин, ухапшен је у полицијској акцији на подручју Малче. У тужилаштву кажу да ће му данас бити одређено задржавање до 48 сати , а у том року биће приведен на саслушање.

Осумњичени за отмицу Монике Каримановић, Нинослав Јовановић, ухваћен је код гробља у Малчи, његовом родном селу.Полиција је данима трагала за Нинославом Јовановићем, који је успео да умакне када је пронађена Моника Каримановић.

Раније данас, мештанин Петар Цекић рекао је за РТС да је видео Нинослава Јовановића како бежи.

Он је већ осуђиван и због силовања је провео 12 година у затвору, од 2006. до 2018. године.

По изласку из затвора врло брзо је поново притворен због сексуалног узнемиравања преко друштвених мрежа. Ослобођен је у марту ове године.

Хапшење потврдило тужилаштво

Портпарол тог тужилаштва Борислав Радоњић прецизирао је за Танјуг да ће Јовановићу бити одређено задржавање до 48 сати у којем року ће бити приведен на саслушање у Тужилаштво.

Радоњић је рекао да у овом часу не зна да ли ће се саслушање обавити сутра или у уторак, што, како каже, зависи од прикупљања документације и других доказа.

KOMENTARI8 коментара

 1. Cetnik says:

  Svaka cast ponovo mestaninu koji ga je video. Da njega nije bilo policija bi provela bozic na terenu a zuta stampa bi i dalje cvetala.

 2. Baja says:

  Jaka nam milicija, 25 dana im trebalo. Žalost , tuga i jad od države.

 3. petrovgrad says:

  Posle 17 dana potere preko 500 svi vrsta pilicajaca od pozornika do žandarma, BIA, SAJ, Vone policije,specijalno obučenih pasa tragača, dronova, ... Malo ih je namučio. Mogao je odmah da se preda, da se ljudi ne smrzavaju i pate. Bruka da ih jedan manijak mota toliko. Ali hvala bugu, moglo se desiti i da ga ne uhvate. Ovo je uspeh.

  • Cetnik says:

   Ako su tu ucestvovali i lovci, ko zna kolioko je para otislo na meso od divljaci za spremanje raznoraznih lovackih paprikasa i specijaliteta svakodnevno.

 4. Geto says:

  Niste ga trebali hapsiti,ovako ce ga opet neki posteni sudija pustiti,bio bi to sevap od boga da ga niste hapsili....

 5. Crna Plovdina says:

  Глаедног до изнемоглости,усраног и упишаног јуначину над беспомоћном и невином децом,који се клео да се жив неће предати полицији - ухватили .........Па он нема снаге да бежи пред кокошима.И брука и срамота.

 6. Mi says:

  Нико није потписао ово парче вести. Штета, по друштвеним мрежама кружи прича да није ухапшен човек чију су нам фотографију дали у опису....

 7. Baja says:

  Ništa bez dojave, nesposobni su ! Šta da je neki profesionalac, pa nikad ga ne bi uhvatili ! Sramota !

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u