УХАПШЕН МИЛОГОРАЦ У МОСКВИ: Милову перјаницу протерују из Русије?!

UHAPŠEN MILOGORAC U MOSKVI: Milovu perjanicu proteruju iz Rusije?!

29 maja 2017

Poslanik Demokratske partije socijalista Miodrag Vuković uhapšen je sinoć na moskovskom aerodromu Domodedovo, potvrđeno je podgoričkim „Vijestima“ iz izvora bliskih Vukoviću.

Navodi se da je Vukoviću rečeno da će biti deportovan jutarnjim letom za Tivat. Isti izvor je „Vijestima“ rekao da je Vuković zadržan „iz političkih razloga“, po nekom federalnom zakonu.

Takođe, navodi se i da su do Vukovića noćas nešto pre ponoći došli službenici ambasade Crne Gore u Moskvi i navodno nisu ni oni znali o čemu se radi. „Ruski ambasador u Podgorici se pravi lud“, tvrdio je ranije sagovornik „Vijesti“.

Navodi se da su Vukoviću „nekoliko pripadnika, verovatno službe bezbednosti“ rekli da ne može dalje da putuje, nisu mu navodno dali da koristi telefon, niti da ga napuni. Kasnije je stupio u kontakt sa službenicima ambasade Crne Gore.

„Vijesti“ tvrde da su, nakon što je došao predstavnik crnogorske ambasade na aerodrom, kome takođe nisu hteli da obrazlože zašto je Vuković zadržan, poslaniku DPS-a navodno nudili da nastavi put u Minsk letom u ranim jutarnjim časovima, ali je on to odbio. „Hoću samo da se vratim kući“, rekao je Vuković.

Navodi se da mu nije dat nikakav zvanični dokument o zadržavanju od kada je zadržan sinoć oko 19:30 sati.

Crnogorski ambasador u Moskvi Igor Jovović je navodno kontaktirao ruskog kolegu u Podgorici Sergej Gricaj, koji je rekao da „ne veruje da se to dešava“ i da ne može ništa da uradi povodom toga „jer je sad kasno“.

KOMENTARI5 komentara

 1. goran says:

  Dzukelu u zatvor na 100 godina, za pocetak.

 2. Baja says:

  Milogorac je odabrao pogrešno mjesto da opravda Soroševe pare. Idi bre u Skadar i Dubrovnik, tamo moš lajati koliko oćeš milogorac hahaha

 3. Kulak says:

  Golema je Rusija,moćni su Rusi,a milogorci im guraju prste u oči.Kad Rusija odluči da legne na njih,pretvorit će ih u kašu.

 4. Portopranco says:

  Spiskovi milogoraca su napravljeni.Imena i adrese su poznate.Uskoro dolazi talas vijesti o srčanim udarima,prometnim nesrećama,raspadima familija,otrovanju hranom.

 5. Kulak says:

  Lošeg je zdravlja milogorac? Uskoro će biti i goreg.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *