УХАПШЕН МИЛОГОРАЦ У МОСКВИ: Милову перјаницу протерују из Русије?!

УХАПШЕН МИЛОГОРАЦ У МОСКВИ: Милову перјаницу протерују из Русије?!

29 маја 2017

Посланик Демократске партије социјалиста Миодраг Вуковић ухапшен је синоћ на московском аеродрому Домодедово, потврђено је подгоричким „Вијестима“ из извора блиских Вуковићу.

Наводи се да је Вуковићу речено да ће бити депортован јутарњим летом за Тиват. Исти извор је „Вијестима“ рекао да је Вуковић задржан „из политичких разлога“, по неком федералном закону.

Такође, наводи се и да су до Вуковића ноћас нешто пре поноћи дошли службеници амбасаде Црне Горе у Москви и наводно нису ни они знали о чему се ради. „Руски амбасадор у Подгорици се прави луд“, тврдио је раније саговорник „Вијести“.

Наводи се да су Вуковићу „неколико припадника, вероватно службе безбедности“ рекли да не може даље да путује, нису му наводно дали да користи телефон, нити да га напуни. Касније је ступио у контакт са службеницима амбасаде Црне Горе.

„Вијести“ тврде да су, након што је дошао представник црногорске амбасаде на аеродром, коме такође нису хтели да образложе зашто је Вуковић задржан, посланику ДПС-а наводно нудили да настави пут у Минск летом у раним јутарњим часовима, али је он то одбио. „Хоћу само да се вратим кући“, рекао је Вуковић.

Наводи се да му није дат никакав званични документ о задржавању од када је задржан синоћ око 19:30 сати.

Црногорски амбасадор у Москви Игор Јововић је наводно контактирао руског колегу у Подгорици Сергеј Грицај, који је рекао да „не верује да се то дешава“ и да не може ништа да уради поводом тога „јер је сад касно“.

KOMENTARI5 коментара

 1. goran says:

  Dzukelu u zatvor na 100 godina, za pocetak.

 2. Baja says:

  Milogorac je odabrao pogrešno mjesto da opravda Soroševe pare. Idi bre u Skadar i Dubrovnik, tamo moš lajati koliko oćeš milogorac hahaha

 3. Kulak says:

  Golema je Rusija,moćni su Rusi,a milogorci im guraju prste u oči.Kad Rusija odluči da legne na njih,pretvorit će ih u kašu.

 4. Portopranco says:

  Spiskovi milogoraca su napravljeni.Imena i adrese su poznate.Uskoro dolazi talas vijesti o srčanim udarima,prometnim nesrećama,raspadima familija,otrovanju hranom.

 5. Kulak says:

  Lošeg je zdravlja milogorac? Uskoro će biti i goreg.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u