УХАПШЕНИ АМЕРИЧКИ СПЕЦИЈАЛАЦ ИМАО ЗАДАТАК У СРБИЈИ: Требало је да формира тајну организацију! ЕВО О ЧЕМУ СЕ РАДИ

UHAPŠENI AMERIČKI SPECIJALAC IMAO ZADATAK U SRBIJI: Trebalo je da formira tajnu organizaciju! EVO O ČEMU SE RADI

12 februara 2018

U štek-stanu u Beogradu pre desetak dana uhapšen je Amerikanac Danijel Korbet , bivši marinac i pripadnik elitne jedinice „Foke“. Kod njega je pronađen pištolj CZ-99 sa izbrisanim serijskim brojem, kojim je, najverovatnije, planirao da izvrši atentat na nekog značajnog Srbina i time pokrene lavinu nemira u našoj zemlji!

Kako se saznaje, tog marinca je u Srbiju direktno poslao njegov šef Džej Futlik, vlasnik američke firme „Rejven militari“, koji je i specijalni asistent i prijatelj bivšeg američkog predsednika Bila Klintona i njegove porodice!

Džej Futlik svoje prijateljstvo i povezanost sa porodicim Klinton ne skriva, te se tako hvali fotografijama sa njenim članovima, pa čak i činjenicom da je bio u izbornom štabu Hilari Klinton tokom predsedničkih izbora u SAD.

Posebno je zanimljivo, što se može zaključiti na osnovu njegovih profila na društvenim mrežama, da on često boravi u Čikagu, glavnoj srpskoj bazi u Americi, pa postoji velika šansa da je upravo tamo obučavao Korbeta pre nego što ga je poslao da izvrši misiju u Srbiji!

Božidar Spasić, bivši šef specijalnog tima Službe državne bezbednosti, kaže da je s obzirom na ta saznanja i laicima potpuno jasno koliko su bile opasne namere tog marinca, kao i da je sreća što je naša policija reagovala blagovremeno.

– U Americi, pored legalne Vlade, koja je podređena administraciji koju je formirao Donald Tramp, postoje i te takozvane kvazivlade SAD, koje deluju iz senke. Nije tajna da jednu od tih kvazivlada predvodi Soroš, a drugu porodica Klinton. Oni su još od odlaska Bila Klintona sa vlasti formirali svoj jak paradržavni aparat unutar SAD. Klintonovi najviše interesa imaju da se zadrže na Balkanu i da gospodare ovde. Činjenica je da svaka selendra na Kosovu ima ulicu Bila ili Hilari Klinton, pa čak i njihove ćerke. Imaju unosne biznise na Kosovu u pogledu šverca cigareta, pića, alkohola i drugog. Samo na Kosovu na svakih šest meseci primaju otprilike 15 miliona dolara. Njihovi bivši saradnici iz administracije su takođe formirali svoje parapolicijske snage i agencije za obezbeđenje, a to su, u stvari, male filijale CIA. Upravo iz tih razloga je vlasnik te kvaziagencije, koji je poslao „foku“ u Beograd, i sam deo parapolicijskih snaga koje su pod kontrolom Hilari i Bila Klintona – počinje da objašnjava Spasić.

Dodaje da je marinac koji je imao zadatak da izazove nemire u našoj zemlji prošao temeljne obuke.

– Obaveštajni podaci govore da se on obučavao za boravak u Srbiji na području Čikaga, gde je najveća srpska zajednica van Srbije i gde ima najviše crkava, političkih organizacija, ali i da je svojevremeno boravio i u Bosni i u drugim republikama na području bivše Jugoslavije, gde se, u stvari, obučavao za način življenja u Srbiji. Njegove namere su bile da on duže ovde ostane i da pokuša da formira određenu tajnu organizaciju koja bi počela onaj proces koji su Amerikanci smatrali da treba da se dogodi, a to je da se državno rukovodstvo Srbije uruši i da dođe ono koje je po volji Klintonovih. Konkretno, njegov cilj bio je lomljenje srpske vlasti i da se dođe do toga da se na vlast dovede neko ko će vrlo elegantno priznati nezavisnost Kosova. A to bi se uradilo tako što bi se ili izvršili atentati, ili izazvali veoma veliki neredi. Ovde se radi o veoma ozbiljnoj geopolitičkoj igri Klintonovih, koji nisu napustili ovo područje jer su njihovi ekonomski interesi veći nego ikad – zaključuje naš sagovornik.

Bogata biografija

Kako je objavio „insajder.net“, pre nego što je pre dva dana ugašen, zvanični sajt firme „Rejven militari“ je kao jednog od najvažnijih zaposlenih bio naveo i ime Danijela Korbeta. U njegovoj biografiji stajalo je da je on 14 godina bio pripadnik američke jedinice „Foke“, da je učestvovao u akcijama u Iraku i Avganistanu, da je širom sveta vodio akcije od visoke važnosti i učestvovao u rešavanju talačkih kriza. – Ako vas ikada bude zanimalo koliko je dobar, pitajte ga i on će vam reći – pisalo je u njegovoj biografiji.

(Alo)

KOMENTARI11 komentara

 1. vlada says:

  ne izgleda ni najmanje kao amerikanac

  • da da says:

   haha pa kako izgledaju ameri,de objasni ako znaš

 2. Ilija Krneta says:

  to je laz sns i vucica dabi VUCIC sebe podigao i visine da je VUCIC veliki SRBIN

 3. Beli Orao says:

  Ako mu probuši tikvu čućeš eho u Americi i onda ćeš znati da jest!!! Bira se uvijek lice koje odgovara podneblju ,budi siguran da jeste!!!

 4. Beli Orao says:

  Ilija ,tu bi ti mogao da si u pravu jer moguća je patka!!!???

 5. sergej says:

  Što dramatizujete čovek je došao kao donator organa izvadite iz njega sve što valja i ostatkom nahranite životinje !!!

 6. Nebeska Srbija says:

  Pricam ti pricu..Ovi nasi sve znaju,i ko gde ide i sta i zbog cega radi,sve sto dopuste dopustili su jer im tako odgovara,moguce da je spinovanje a opet ne mora da znaci,tako da je polemika po ovom pitanju cista predpostvka i nagadjanje stvari.Srbija je puna i ubica i spijuna pa se nista ne objavljuje po novinama.

 7. opet ja says:

  E konačno dobar komentar od Ilije. Mada ako je došao da nas oslobodi Vučića i njegove kriminalno izdajničke družine onda odmah da ga oslobode!!

 8. Branko says:

  Cekaj malo. Pa zar Vucic u jeku americkie predizborne kampanje nije isao na sastanak Klinton fondacije? I nije li posle na RTS rekao da je to uradio zato sto je pametan? A sada ovaj Spasic nam prica da Klinton hoce da ga smakne {urusi} sa vlasti i da dovede svoje poslusnike. Svasta.

 9. Srbin says:

  Ma trtljaju novinari, po obicaju. Koga su bre uhapsili? Dovoljno je da taj koji ima bilo kakve zle namere ima kod sebe legitimaciju pripadnika NATO, i da nasi ne smiju ne da ga pogledaju popreko a kamoli da ga hapse.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *