УКРАЈИНА БЕСНА НА СРБИЈУ: Ово је непријатељски чин!

UKRAJINA BESNA NA SRBIJU: Ovo je neprijateljski čin!

12 decembra 2019

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine izrazilo duboku zabrinutost zbog posete predstavnika „okupacione administracije Krima“ Beogradu.

Tokom te posete, navodi se dalje, predstavnici Krima su se sastali s narodnim poslanicima, a održana je konferencija „Beogradski dijalog: Konstruktivni odnosi s Rusijom i priznavanje volje naroda Krima“.„Ukrajina posetu delegacije Krima doživljava kao neprijateljski čin, kojim se krše odredbe Rezolucije 68 ‘Teritorijalni integritet Ukrajine’ i kvalifikuje kao pokušaj Ruske Federacije da legitimiše ilegalnu okupaciju Autonomne Republike Krim“, navodi se u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Tim povodom, kako se navodi, u ukrajinsko ministarstvo spoljnih poslova pozvana je savetnica za poslove Srbije u toj zemlji Svetlana Košutić.

KOMENTARI11 komentara

 1. kwaka says:

  a jeli ukrajina priznala Kosovo? A kako su isli sa priznavanjem komadanja Jugoslavije? Pjandure okupirane.

  • Miraš says:

   Ukrajina nije priznala nezavisnost Kosova.

   • Vladimir Monomah says:

    Priznala je zato sve zaklete neprijatelje Srbije krvatsku,zatim sarajevsku dzamahiriju fol makedonce itd itd, more mrš RMKlavovski zlikovci

 2. dinki says:

  Srbijo priznaj Krim,Ukrajina je isto što i Hrvatska naci tvorevina slijedi Rusiju a za ostale te briga.

  • Slobodanka says:

   Dok je naše KIM pod okupacijom ne slažem se da Srbija treba da prizna Krim. Jeste da nas Rusi nisu direktno tukli kao NATO, ali nisu ni činili da to spreče, a i to je GREH. Desetak godina kasnije ambasador Rusije u Srbiji upitao nas je: Ima li ovde Srba? O tom njegovom pitanju stalno jedno te isto mislim: Da li to Rusi eksperimentišu nad nama kao nad miševima > čisto da vide koliko možemo da izdržimo? Ili nam cinično stavljaju do znanja: Bez naše pomoći ste nula, i to zgažena nula.

  • Slobodanka says:

   "Lipši mago do zelene trave". Rusija svoje probleme rešava, a nama preporučuje da budemo strpljivi. Nama je po pitanju čekanja da se reši problem KIM ali i problem celokupnog suvereniteta zemlje značajno gore, gore nego tom poslovičnom magi koji čeka svoju travu.

  • Slobodanka says:

   Našoj nesreći Ukrajinci itekako doprinose time što su odabrali da budu neprijatelji Rusije i nastoje da naprave haos u velikoj grupu istočnih Slovena. Sa svojim ludorijama samo produžavaju našu agoniju. Ali kad god je bila neka velika varatutma u toj istočnoslovenskoj grupi, mi ovde imamo velikih nevolja. Eto zbog naših muka i zbog njihovog neopreznog upadanja u nove nevolje, imam utisak da tobožnja naša braća iz cele istočnoslovenske grupe nisu dovoljno ni pronicljivi ni pametni.

 3. Nika says:

  Srbija je priznala teritorijalni integritet Ukrajine, uključujući i Krim. Izgleda da nekima nije dovoljno što su to iz Vučićevih usta čuli stotinu puta. Koliko me pamćenje služi uputio je i novčanu pomoć Kijevu odmah po uspostavljanju "snajper demokratije" u iznosu od 250.000 evra. Zar se uz aferu "Krušik" nije pojavila i vest o isporuci oružja Ukrajini. Malo je pokušao skrenuti pažnju javnosti informacijom da je naoružanje isporučeno Poljskoj, ali Rusi nisu debili pa u emisiji "Međunarodna panorama" na džavnoj televiziji "Rusija 24" objaviše i imena državljana Ukrajine koji su učestvovali u ugovaranju isporuke naoružanja. Šlemove proizvođača firme "Mile Dragić" koje su prilikom bekstva iz Debaljceva pobacali bojovnici iz Kijeva snimili su vojnici DNR, a slike tih šlemova imali su prilike videti posetioci nezavisnih portala. Veoma NapreDNO!

 4. deda mraz says:

  Djukele fasisticke koje su glasale za prijem siptara u Unesko i Interpol i oni imaju nekome sta da kazu,a moze im se posto znaju da ovi nasi lelemudani sto su na vlasti necej uopste reagovati.

 5. Istina says:

  Ukrajina je za Rusiju isto kao Krvatska za Srbiju, isti narod podeljen zbog katoličke i Pravoslavne vere, cilj anglosaksonaca je da unište dva bratska naroda koji su poreklom isti ali veruju u svoju priču. Zato će Ukrajinu zapad morati da pusti Rusima jer neće imati ni sredstva ni moči da se suprostavi Rusiji. Šta je Rusija uradila sa Čečenijom tako će isto uraditi sa Ukrajinom, prvo će je sravnati sa zamljom onda će je ponovo sagraditi. Nema tih milijardi milijona koji mogu pomoći Ukrajini a da jih nacisti i korumpirani političari Ukrajine ne opljačkaju. Zato će Vladimir da očisti bagru uskoro i da sa pobedom dođe do Moldavije. Zapad je svestan svog gubitka i u Ukrajini i u Siriji, u Iraku i u Afganistanu samo oni su prljavi igrači ima da razvlače do zadnjeg metka da udaraju sankcije Rusiji sve dok jim Kina i Rusija ne osvoje Afriku, Južnu Ameriku, Balkan, Arktik, itd... Rusi su pametni i intelegentni, ne prete, ne podcenjuji, ne uslovljavaju i šta je najbitnije pomažu u borbi protiv terorizma što je za Zapadne zemlje teško reći da bar jednu dobru činjenicu rade. Rusija je uz Kinu zemlja koja brani slabije zemlje od terorizma na drugoj stani ga proizvode. Dolazi vreme kada će se moliti Rusiju za pomoč ali Rusima neće biti u interesu da pomažu, posebno ne one zemlje koje su udarile sankcije Rusiji. Terorizam koji će se pojaviti na sceni u Evropi je poslednja opomena Rusije da se sačuvaju Evropa i EU narodi mada to očigledno USA i GB ne žele da čuju...

 6. Beli Orao says:

  Već sam jednom rekao da i Rusija ima svoje ustaše ko i mi Srbi!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *