УКРАЈИНА И ЗАПАД нису сапремни за дуготрајни рат исцрпљивања са РУСИЈОМ

УКРАЈИНА И ЗАПАД нису сапремни за дуготрајни рат исцрпљивања са РУСИЈОМ

24 септембра 2023

УКРАЈИНА и њени западни савезници нису спремни за дуги сукоб исцрпљивања, објавио је The Economist.

Додатно је указао: „И Украјина и они који је подржавају са Запада почињу да схватају да ће ово бити дуготрајни рат на исцрпљивање… Али, нажалост, Украјина за њега није спремна, као ни њени западни партнери“.Овако на ствари не гледају само у лондонском листу.

Познати руски историчар Андреј Фурсов, који Украјину сматра само једним од попришта борбе Русије са Западом, отворено процењује:

„У току је дуга борба на међусобно исцрпљивање. Победиће онај ко падне последњи. Надам се да ће то бити Русија и да ће својом победом ставити тачку на четворовековну доминацију Запада“.

У Кијеву схватају да губе и да од његове „контраофанзиве“ нема ништа. Само то не смеју да признају. Заправо, признају да прелазе у одбрану.

Украјински премијер Денис Шмигал то је учинио овако:

„Видели смо како су Руси за шест месеци ојачали своје позиције у Запорожју. Морамо и ми да ојачамо своје. Дуж целе линије фронта“.Ово је директна потврда да се кијевски режим – уз одобрење Американаца, наравно – припрема за тоталну одбрану.

Руска војна шпијунажа већ је открила да Украјинци почињу да минирају све прилазе Одеси и Николајевској области.

Московски војни експерт Александар Ивановски тим поводом указује:

„На спремност Оружаних снага Украјине да пређу у дефанзиву упућује и списак наоружања које ће Сједињене Државе наредних недеља испоручити Украјини. На том списку нема никаквог офанзивног наоружања“.

KOMENTARI2 коментара

  1. GALOPOM PO EVROPAM says:

    Ameri su 2014. godine pokrenuli rat u ukrajini. Nasilno su srušili legitimnu vlast i instalirali u Kijevu banderovski nacistički režim. Ubrzo po otimanju vlasti uz pomoć Amera, banderovci su 2. maja 2014. godine spaljivali žive ljude u Domu sindikata u gradu Odessi. Jedini razlog što su ti nesrećnici živi spaljeni je ta što su Rusi i što govore ruskim jezikom koji se u Odessi govori vekovima i davno pre nego su se u tom gradu pojavili naknadno izmišljeni ukrajinci. Odmah nakon toga zločinački banderovski režim iz Kijeva pokreće brutalna granatiranju Donbassa, regije u kojoj živi 8.3 miliona Rusa. U osam godina granatiranja i masakriranja, banderovci su u Donbasu ubili 14.000 ljudi, uglavnom žena, staraca i dece u Donjecku, Makejevki, Gorlovki, Volnovahi, Lugansku i drugim naseljenim mestima Donbassa. To je nepobitni i dokazani GENOCID. Stanovnicima Krima su banderovci uskratili pitku vodu na način da su zatrpali kanal kojim uglavnom bezvodni Krim već godinama iz Dnjepra prima vodu. Na taj su način 2.5 miliona stanovnika Krima banderovci pokušali ubiti žeđu, što predstavlja promišljeni pokušaj izvršenja GENOCIDA. Uz pomoć Amera, banderovci su aktivirali brojnu ukrajinsku nacističku dijasporu u SAD i Kanadi koju čine potomci nekažnjenih ukrajinskih nacističkih ratnih zločinaca koji su pobegli iz SSSR-a nakon 2. svetskog rata. Dakle, sve je savršeno jasno. Apsolutnu krivicu za rat u ukrajini snose Ameri i oni će za to platiti DEFINITIVNU CENU. Kad Rusi nešto odluče, oni to i naprave. I to je to.

  2. M says:

    A Rusi neka i dalje odugovlače s svojom ofanzivom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u