УКРАЈИНА: Сачекати погодан тренутак и ударити на Русију

УКРАЈИНА: Сачекати погодан тренутак и ударити на Русију

20 новембра 2017

Украјина би требало да сачека погодан тренутак и да нападне Русију, а за то време да ради на слабљењу те земље изнутра, изјавио је посланик Врховне раде Андреј Билецки.

Он је у интервјуу за телевизију „Њузван“ рекао да се припајање Крима Русији догодило у тренутку када је Украјина била слаба, па да тако и Кијев треба да изврши притисак на слабе тачке Москве како би створила позицију за напад.

– На исти начин је потребно ослабити Русију, а то је могуће, јер унутар Руске Федерације постоје бројни унутрашњи, национални, социјални и религиозни проблеми. Постоје тачке по којима треба тући -рекао је Билецки.

Посланик, али и некадашњи командант батаљона „Азов“, против кога је Русија покренула кривични поступак, позвао је и да се „слабљење“ Русије врши на геополитичком нивоу, док се истовремено буде радило на јачању украјинске војске.

– У одлучујућем тренутку, једини начин да се реши конфликт биће војним путем. Дипломатија ће бити неопходна касније како би се успоставио дугорочан мир – закључио је Билецки.

KOMENTARI3 коментара

  1. goran says:

    Kralj cokolade je poludeo, sve sto prica je teatar, on to ne misli jer ima dil sa Putinom da mu se cokolade prodaju u Rusiji. Sve je namestaljka, ali nisam shvatio zasto je Putin tako mekan prema ovom djubretu od coveka.

  2. Djordje says:

    Kad neko pobegne iz ludnicu samo prica o ludostima. Porosenko sta je nemas vise trziste za tvoje secerne tabla.he

  3. ARTILJERAC says:

    Овима је дрога попила мозак и још увек верују у деда мраза.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u