Украјина увела санкције српским политичарима!

Ukrajina uvela sankcije srpskim političarima!

20 marta 2017

petro-poroshenko-4t

Služba bezbednosti Ukrajine donela je odluku da uvede sankcije evropskim poslanicima koji su bili na Krimu u trodnevnoj poseti, napisala je na Fejsbuku portparolka SBU Jelena Gitljanska.

Ona je navela da su sankcije uvedene četvorici državljana Srbije i jednom državljaninu Češke, koji su se „nezakonito nalazili na teritoriji Krima“.

„SBU je donela odluku da im zabrani ulazak na Krim u narednih pet godina“, napisala je predstavnica SBU, dodavši da informacija o učešću ukrajinskih državljana u toj delegaciji za sada nije potvrđena.

Ranije je na Krim doputovala delegacija u čiji sastav su ulazili poslanici Evropskog parlamenta, ako i političari iz zemalja EU, ZND i Latinske Amerike. Njihova poseta poluostrvu će trajati do sutra

Ranije je saopšteno da je na poluostrvo doputovala u trodnevnu posetu delegacija od 20 ljudi. Među delegatima su članovi Srpske radikalne stranke Milovan Bojić, Dubravko Bojić i Aleksandar Šešelj, pisac Srđa Trifković, poslanik parlamenta Češke Jaroslav Golik, poslanici iz Nemačke, Velike Britanije, Baltičkih zemalja, Brazila i Kirgizije.

(rs.sputniknews.com)

KOMENTARI4 komentara

 1. Dondon says:

  Hahahahahah...kakav vic. Zabranili im ulazak na Krim narednih pet godina. Bravo Ukro-fasisti, nasmejaste me zestoko.

 2. Sodom von Gomor says:

  A SVI OĆE DA IDU U UKRAJINU :-)))

 3. Beli Orao says:

  Uh, al niko da navrati do porošenka da mu čestita presjedničko mesto u državi!!!

 4. Lajla says:

  Ovaj se dobro narakijo,osvete mili.Naj vise krivih ljudi ima medu politicarima,to je najgora sorta ljudi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *