УКРАЈИНЦИ ПОБЕГЛИ СА БОЈИШТА кад су угледали руске „Терминаторе“

UKRAJINCI POBEGLI SA BOJIŠTA kad su ugledali ruske „Terminatore“

12 decembra 2022

UKRAJINSKI vojnici možda ponajviše zaziru od ruskih borbenih vozila za podršku tenkovima „Terminator“.

Na ovo je ukazao komandant posade „Terminatora“ iz 3. armijskog korpusa ruskog Zapadnog vojnog okruga.„U jednoj od poslednjih bitaka, neprijateljski utvrđeni položaj smo praktično pregazili. Neprijatelj je pobegao ugledavši Terminator“ – rekao je.

Ukrajinska komanda je čak odredila nagradu za zarobljavanje „Terminatora“.

To borbeno vozilo ima četiri protivtenkovske navođene rakete, dva topa kalibra 30 mm, kao i dva bacača granata i mitraljez.

Tokom bitke, tenkovi idu napred, a „Terminatori“ ih prate.

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti RF Dmitrij Medvedev objavio je da Rusija povećava proizvodnju moćnog oružja kako bi se suprotstavila zapadnim zemljama koje podržavaju nacistički režim u Kijevu.

EU isporučuje oružje Ukrajini, ali je shvatila da su njene vojne zalihe iscrpljene, rekao je šef evropske diplomatije Žozep Borelj.

EU je, kako je rekao, postala svesna nedostatka „kritičnih odbrambenih kapaciteta“ potrebnih za suprotstavljanje „pretnjama višeg nivoa“ u samoj Evropi.

(Fakti)

KOMENTARI2 komentara

  1. Petrovgrad says:

    Pa zar nisu NATO-vci u uiformama ukrajine na ulaz u Moskvu.Ja slušao radio Milevu. Uskoro ulaze u Moskvu, ali kao Nemci 45, malo razbucani i neuredni. U kolonama, glavu dole, ruke na ladja. Mada Više verujem, da će ovih 30.000 neonacista, koji su opkoljeni otići u neku masovnu humku.Ko će to pokopavati pojedinačno. Veliki je to posao, ovako buldožer i ravnjaj neonaciste iz NATO saveza.ZZZZZZZZZZZZZZZZ

  2. milorad5 says:

    pa odredili su nagradu za terminatore jer amerikanci žarko žele da se dokopaju jednog.Postoji razlika izmedju robota i terminatora sa ljudskom posadom,a robota oni žele najviše zbog softvera koga neće dobiti od JEDNOG zarobljenog terminatora sigurno sema ako nemaju mnogo sreće,ali robot terminatora je jako teško zarobiti i verovatno neće ni doći u posed tog spftvera NA VREME:)Terminator je OPASNO i veoma EFIKASNO robotsko orudje,samo taj tenk je dovoljan da se ni ne pomišlja na rat sa rusima ako ga imaju u dovoljnim količinama.Iskreno,mislim da je bežanje jedini način da se taj tenk preživi baz ozbiljne i jake vatrene podrške sa unakrsnom vatrom i bar 2-3 obična tenka.Užasno orudje i ime mu sasvim odgovara holivudskom prethodniku,to je ozbiljan borbeni ROBOT,dron,a po potrebi autonomni ubica.NIKO nema ništa čak ni slično.Znači počelo je poslednje mlevenje ukra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *