УКРАЈИНЦИ УХВАЋЕНИ У ЛАЖИ! Руси имају доказе

UKRAJINCI UHVAĆENI U LAŽI! Rusi imaju dokaze

5 februara 2017

598492_800px-buk-m1-2-9a310m1-2_f

U dvorište između zgrada u Makejevki kod Donjecka pala je raketa sistema „BUK“, za koju ukrajinske vlasti tvrde da se ne koristi na frontu u Donbasu.

Ranije su ukrajinske vlasti tvrdile da na liniji fronta nema raketnih sistema “BUK“, i da ih nikada nije ni bilo, kao naprimer onda kada je pao malezijski avion Boing MN-17 kod Šahtjorska i svi dokazi su sklonjeni.

Kako je saopšteno, novi cilj PVO jedinica Ukrajine je bio dron misije OEBS 31. januara 2017. godine, koji je snimao očigledne zločine nad civilnim stanovništvom. Dron je očigledno smetao oficirima Oružanih snaga Ukrajine u njihovim namerama.

Što se Rusije tiče, sistem “BUK“, je davno povučen iz upotrebe i zamenjen je novijim i naprednijim PVO sistemima, tako da mogućnost korišćenja tog sistema na ruskoj strani otpada.

Na video snimku se vidi deo rakete sa sistema “BUK“ bez glave koja je verovatno sama eksplodirala ili su je demineri uklonili, a takođe se vidi i reakcija jednog dečaka koji kaže da su ekipe za vanredne situacije odnele projektil i svi su se tek onda smirili.

Što se tiče tih raketa, one služe za uništavanje većih letelica, tako da je postojala mogućnost da ne pogodi dron OEBS-a i padne.

KOMENTARI3 komentara

  1. Kulak says:

    Do dolaska boljševika ti ljudi su se zvali Rusi,nakon dolaska boljševika zvali su ih ukrajinci.Boljševici su bili i prošli,pa će se zvati Rusi ponovo.

  2. pravda says:

    Rusijo Majko, samo plako i mudro ,ukri ce jednog dana opet da vam jedu iz ruke-U. Zivela CARSKA Rusija. Ziveo PUTIN

  3. tinman19 says:

    Kulak, rekao si jedanput da su to sve srbi i da rusi ne postoje, rusi su samo prerađeni srbi, ukrajinci isto tako. Kako sada pišeš da će se zvati rusi ponovo kada si napisao da ne postoje drugi narodi u Rusiji osim srba?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *