УКРАЈИНСКА НОВИНАРКА: Америка и Русија су све договорили, ЗЕЛЕНСКИ ЈЕ УСЛОВЉЕН У ВАШИНГТОНУ

UKRAJINSKA NOVINARKA: Amerika i Rusija su sve dogovorili, ZELENSKI JE USLOVLJEN U VAŠINGTONU

30 decembra 2022

Rusija i SAD su najverovatnije, postigle određene dogovore vezane za neutralizaciju ukrajinske krize.

Vašington je zauzvrat pozvao ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog u Belu kuću da saopšti rezultate rusko-američkih razgovora iza scene.Do ovog zaključka došla je poznata ukrajinska novinarka Janina Sokolovskaja. Ona je detaljno govorila o procesu koji je već počeo 23. decembra, a takođe je nagovestila zašto je sudbina Ukrajine već odlučena.

Janina Sokolovskaja je skrenula pažnju na činjenicu da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski bio primoran da ode u Vašington da dobije određene informacije o prvim rezultatima mogućih sporazuma između Rusije i Sjedinjenih Država. Američke vlasti stavljaju ukrajinskog lidera pred svršen čin rekavši da nameravaju da sprovedu geopolitički plan koji ima za cilj postizanje kompromisa sa Moskvom.

Prema rečima novinarke, sudbina Ukrajine je već odlučena, pošto su SAD i Rusija postigle kompromisne sporazume o ukrajinskoj krizi. Sada je Vašington zapravo najavio pokretanje diplomatskog procesa, a takođe je izrazio spremnost za razgovore sa Moskvom na najvišem nivou.

„Posle sastanka sa Zelenskim, Bajden je spreman za pregovore sa Putinom. Čekamo odgovor Kremlja. Bili smo potpuno u pravu kada smo izneli verziju da je Zelenski otišao da razgovara o onome o čemu se već razgovaralo između Rusije i Amerike – odnosno o prekrajanju mape sveta“, rezimirala je Sokolovskaja.

(Webtribune.rs)

KOMENTARI7 komentara

 1. milorad5 says:

  Nije istina,NIKAKVE dogovore niti sporazume nisu postigli rusi sa amerikancima.Rusi neće ni da razgovaraju sa njima.Pozvali su zelenskog da naprave komediju u vašingtonu,a kad bude trebalo da se preda zvaće ga telefonom i spustiće slušalicu,tako oni rade sa loserima koji im nisu ostvarili planove.Rusija neće više NIŠTA dogovarati sa amerikancima,NATO paktom i englezima posebno.Bolje da im se skljanjaju sa puta,jer će biti pucnjave iz mesta.Oni su relano preknuli medjusobne diplomatske odnose i što se rusa tiče nalaze se u neobjavljenom ratu sa njima,a pogotovo neće dozvoliti zelenskom i kijevskoj hunti da vode neke mirovne pregovore sa njima,to će morati neko drugi iz ukrajine da radi,ako pregovora uopšte bude.STVARI SU OTIŠLE PREDALEKO DA BI SE TO ZAVRŠILO PRIČAMA.NEKO ĆE MORATI DA PLATI ZA OVAJ NAMETNUT I MONTIRANI RAT RUSIMA. I RUSI NISU NI GLUPI NI LUDI DA DOGOVARAJU ILI PREGOVARAJU SA GRUPOM BANDITA KOJI SU IZGUBILI RAT ,TO JE VEĆ SAD VIDLJIVO ONI SU IZGUBILI RAT,A RUSI ĆE UZETI ONO ŠTO JE NJIHOVO I NEMA NIKOGA KO ĆE IH SPREČITI U TOME.SAMO NEKA PROBAJU SA ZAPADA PA ĆE VIDETI ŠTA ĆE IH SNAĆI,VREME SARADNJE I PRAZNIH PRIČA NA ŠTETU RUSA JE PROŠLO,SAD MOGU SAMO NOKAT DA DOBIJU SA ZAPADA I TO AKO BUDU DOBRI I PRISTOJNI ,AKO NE,ČEKIĆ U GLAVU.

  • lekovito bilje says:

   ☺Milorade cekic je slab-treba nasa "S/j/EKIRA-SIKIRA-BRADVA*=indijanski TOMAHAVK" zmijuljicizapadnoj konacno ODSECI glavu...na VEK VEKOVA AMIN!

   • milorad5 says:

    Pa ja to figurativno,imaju rusi kinžale i sarmate,taman da se smrznu jaja NATO pacovima od straha.Vidiš,lekoviti,hipersonične rakete su PROMENILE SVE.ZAŠTO?Zato što garantuju i bajdenu i celoj kamarili skotova da ni ONI NEĆE PREŽIVETI U BUNKERIMA i da rusi MOGU DA IH NADJU.PRECIZNO,SIGURNO,I BEZ NAJAVE IH POBIJU U BUNKERIMA.ONI ĆE POBEĆI POD ZEMLJU ALI ENERGETSKI,TOPLOTNI I OPTIČKI OTISCI ĆE IH ODATI A HIPERSONIČNE RAKETE ĆE BITI U NISKOJ ORBITI DA DELUJU U TRENUTKU ,U ROKU OD 5-15 MIN.POSLE DETEKCIJE I MOGU DA SE ZABODU JAKO DUBOKO POD ZEMLJU.TE RAKETE SU SMRTNA PRESUDA CELOM RUKOVODSTVU I OLIGARHIJI ZAPADA.ONI NEĆE SIGURNO OSTATI ZA PELCER KAO ŠTO SU DOSADA MOGLI DA SE NADAJU.ZATO SU ONI TAKO USPLAHIRENI.JASNO IM JE DA IM JE SUDBINA ISTA KAO I ZA PLEBS A RUSIMA TO NE MOGU DA VRATE ISTOM MEROM JER NEMAJU SREDSTVA.DRUGA PREDNOST TIH RAKETA JE DA JE SVAKO OD ZAPADNOG OLOŠA SVAKE SEKUNDE NA NIŠANU RUSA,BILO DA JE U PARLAMENTU ILI U KLOZETU A TO SVAKAKO MOŽE DA UNERVOZI SVAKU BUDALU KOJA JE DO JUČE VIDELA SEBE KAO NEDODIRLJIVOG FARAONA IZNAD SVEGA I IZNAD SVIH,SAD SU ONI POTROŠNI MATERJAL ISTO KAO I MI SVI OSTALI.TO JE OBJAŠNJENJE OVE HISTERIČNE REAKCIJE I POTPUNO VIDLJIVOG STRAHA IZ ZAPADNIH REDOVA.VRLO SU POPIZDELI,KO DETE KAD MU UZMU LILIHIP BEZ UPOZORENJA.

 2. Filip says:

  Posebno u poslednje vreme se puštaju ovakve priče da se sondira reakcija druge strane. Zapad je nepouzdan za dogovor tako da nije jasno čime bi oni mogli da garantuju ono što se sa nekim dogovore a da to bude pouzdano. Iz tog razloga ovaj rat će dugo trajati sve dok ne dođe do kapitulacije.

  • persida says:

   Ne dogovara se Nato ni Amerika, nego nevidljiva elita koja sve drzi u rukama. Sve je isplanirano, da nije -- poceo bi veliki rat, a njega nema, ima samo ratuckanja.

 3. Koja says:

  Kakav vajni dogovor, svašta, a ko će to da garantuje, NATO, hahahaaa ...

 4. Velika Metla says:

  Mediji na zapadu javljaju da su " ukri" ušli u Moskvu već 6. put. Takođe javljaju," Rusija gubi svaku bitku , još samo da je nateramo da potpiše primirje ( za svaki slučaj )". -:))))

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *