УКРАЈИНСКА ВОЈСКА УШЛА У РУСИЈУ: Отет један руски војник!

UKRAJINSKA VOJSKA UŠLA U RUSIJU: Otet jedan ruski vojnik!

12 septembra 2015

STN2723PIC1_761884kJutros, 12. septembra oko 6 časova, na teritoriju Ruske Federacije ušla je terorističko-diverzantska obaveštajna specijalna jedinica ukrajinske armije, javlja agencija Novorossia.

Ovo je još jedna u nizu provokacija naspram Ruske Federacije koju sprovode ukrajinske vlasti, ocenjuje ova agencija.

Ova ukrajinska jedinica je ušla u mesto Čertkovo u Rostovskoj oblasti, a tamo je nezakonito uhapšen jedan ruski vojnik.

Ruski vojnik Barsukov Viktor Nikolajevič i njegov brat Barsukov Nikolaj Nikolajevič su uhapšeni i prebačeni na teritoriju Ukrajine u mesto Melovoj.

Narednik Barsukov inače je službovao u selu Mulino u Nižegorodskoj oblasti. U trenutku zarobljavanja on je bio na odmoru kod svojih roditelja u posetu, u selu Glubokoj u Voronežskoj oblasti, a u Čertkovu je bio u poseti kod rođaka.

Čertkovo u Rusiji i Melovoj u Ukrajini deli železnička pruga i to je praktično granica između Rusije i Ukrajine, navodi agencija Novorossia, objašnjavajući način na koji je ukrajinskoj specijalnoj jedinici ova akcija uspela.

Zvanične vlasti Ruske Federacije se još uvek nisu oglasile, ali se smatra da je cela akcija sprovedena u cilju stvaranja lažne slike o prisustvu ruske vojske na teritoriji Ukrajini i okrivljavanja Moskve da su ruski vojnici prisutni na teritoriji Ukrajine.

(Pravda)

KOMENTARI4 komentara

 1. Djuro says:

  Rusi su neozbiljni

 2. milan says:

  Znaci pocinje picvajs.

 3. miroslav says:

  Da su stvarno usli tamo bi i ostali.Ukrajinci nemaju takvu vojnu formaciju,pre ce biti da se narednik napio.Nisam bas siguran ni da u Ruskoj vojci postoji cin narednika?

 4. Teofilus Paklenopulos says:

  OVI UKRO-NACI-VATIKANOIDI BAŠ TRAŽE PORCIJU RUSKOG URANIJUMA...AJDE BAR OSIROMAŠENOG PA NA LAVOV

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *