УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ ОГОЛИО СВЕ: Рат није „Call of Duty“, америчка складишта су празна

УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ ОГОЛИО СВЕ: Рат није „Call of Duty“, америчка складишта су празна

15 августа 2022

Да би дошло до „налета” који мења ток ратних дејстава, Украјини су потребни америчко оружје и муниција, које чак ни САД још немају, они су још само у производњи.Ово је у етеру јутјуб канала Политека изјавио бивши заменик секретара Савета безбедности Украјине, генерал Оружаних снага Украјине Сергеј Kривонос.

Водитељ је питао Kривоноса шта мисли о томе да Руска Федерација припрема претходно запечаћену опрему за учешће у „Специјалној операцији“, и то у позадини извештаја о куповини дронова у Ирану.

„Они не само да ће поново отворити опрему, већ су управо покренули производњу, руска одбрамбена индустрија је у режиму 24/7, и они знају како да производе опрему. Имају производњу, а нису је продали, као што су је продали код нас“, очигледно је био затечен новинар када је чуо такву процену Kривоноса, у почетку рачунајући на одговор о скорој победи над Русима.

„Да ли се радујете покретању о коме сви причају, пројекта Ленд-Леасе-а, након завршетка ове фискалне године или са почетком следеће?“ – питао је новинар.

„Хајде да престанемо да верујемо у бајке и да мислимо да Американци негде имају нешто скривено у складишту. Оно што су Американци осмислили да испуне своје задатке за своје оружане снаге и оно што дају није толико како се мисли. Стога су покренули своју индустрију да би произвели више муниције коју ће нам пренети. Није тако брзо, није игра „Цалл оф Дути“ која кликне мишем и добијеш муницију и возила. За све ово треба времена“, објаснио је генерал.

(Wебтрибуне.рс)

KOMENTARI2 коментара

  1. Kulak says:

    NAŠI potpuno očistili Peski, a danas ušli u Marinku!

  2. persida says:

    Trerba vremena da budes porazen do koske, a da ni sam ne znas zasto.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u