УКРАЈИНСКИ ОФИЦИР: Ни додатних 200.000 војника не може нам помоћи да се вратимо на границе из 1991. (ВИДЕО)

UKRAJINSKI OFICIR: Ni dodatnih 200.000 vojnika ne može nam pomoći da se vratimo na granice iz 1991. (VIDEO)

8 novembra 2023

Ukrajinske oružane snage ne mogu da dođu do granica iz 1991. godine, čak i ako dodaju još 200.000 vojnika; sukob treba zamrznuti, rekao je ukrajinski oficir u televizijskom intervjuu.

Snajperista sa pozivnim znakom „Deda“, koji je skrivao lice, iskreno je rekao voditelju da zamrzavanje sukoba ne smatra katastrofom i da nije protiv takvog razvoja događaja na frontu.Po njegovom mišljenju, zamrzavanje rata „garancijama stvarne bezbednosti“ za Ukrajinu može biti prihvatljiva opcija za moguću pripremu za „odlučujuću bitku“ u budućnosti.

„Sa ovim što imamo nemoguće je sada doći do granica iz 1991. sviđalo se to ljudima ili ne. Stavićemo još 200.000 naših vojnika i nećemo ići na granice 91. Jer nije pitanje ljudi, već naoružanja koje mi nemamo. Rusija radi, razvija se, šta smo radili godinu i po dana? Još uvek nemamo fabriku kertridža“, rekao je on.

(Pravda)

KOMENTARI2 komentara

  1. Protokoli hrvackih ludaka says:

    sanjajte prekid ali Rusija vam to neće dati. Vi ćete biti potpuno uništeni bez šanse da u budućnosti pokrenete ikakve ratove u korist nacista iz US/EU/NAZO rajha.

    • 1389 says:

      Idu Rusi do kraja!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *