„Улазак у ЕУ или НАТО без референдума био би државни удар!“

„Ulazak u EU ili NATO bez referenduma bio bi državni udar!“

16 decembra 2016

ne-eu-3454

Izjava kandidata za predsednika Srbije Milana Stamatovića, člana Predsedništva Srpske narodne partije (SNP), u kojoj obrazlaže stav da bi, eventualni ulazak Srbije u NATO ili u EU, bez referenduma – predstavljao državni udar u izvedbi sadašnje vlasti:

„Bez mandata građana Srbije dobijenog na sveopštem narodnom izjašnjavanju niko nema pravo da menja ustavno-pravni položaj Republike Srbije u svetu i svako suprotno ponašanje ne bi se moglo nazvati  drugačije nego izvođenje državnog udara u režiji najviših nosilaca vlasti – upozorava predsednički kandidat Milan Stamatović predsednika Vlade i, posebno, aktuelnog predsednika Republike Srbije.

Ne upita li uskoro sadašnji režim građane ove zemlje da li su za ulazak u zločinački NATO i za nastavak suicidne politike „EU nema alternativu“, Srbiji se može dogoditi ono što se, moguće je, iz Brisela i Vašingtona sprema više nego „podatnoj“ Crnoj Gori: da, zahvaljujući stavu nove američke administracije, ne uđe u NATO, a da joj se, kao Turskoj ili Makedoniji, desi i „trokiranje“ na putu ka EU – objasnio je Milan Stamatović svoj zahtev za raspisivanje referenduma o ulasku u EU upravo na dan predsedničkih izbora.

Da bi ugodio NATO naredbodavcima crnogorski režim je odvojio Crnu Goru od Srbije, priznao nezavisnost južne srpske pokrajine, uspostavio diplomatske odnose sa UČK zločincima iz prištinske vlasti, povukao međudržavnu demarkacionu granicu sa tzv. Kosovom posred srpske zemlje, uveo sankcije Rusiji, a uprkos toliko iskazanoj količini nečoveštva, antisrpstva i rusomrzstva – zvaničnoj Podgorici može se dogoditi da „izvisi“ za prijem u Severnoatlantsku vojnu alijansu! – kazao je Stamatović, podsećajući da nešto slično radi i Vučićeva vlast, odbijajući da dodeli diplomatski imunitet ruskim humanitarcima u Nišu, učestvujući u Đukanovićevom fingiranju lažnog državnog udara s ciljem da oljaga zvaničnu Moskvu, a usput pristajući i na sva poniženja koja Srbiji, u dogovoru sa najmoćnijim zemljama EU, izručuje naslednica genocidne NDH, Hrvatska.„

(Intermagazin)

KOMENTARI6 komentara

 1. punca says:

  NATOiUNiHAG sve u svemu su to mafijske institucije ... NATO -Sad i UN Lononski PAKT JE ZLOČINSKI PAKT- NA ŽALOST je Rotšildova mafijska institucija - tkz. Soroškog PAKTA ,koja ima IMUNITET U SVAKOJ ZEMLJI da SVE pobije po PLANSKOM UNIŠTENJU naroda ...""""ROKFELEROV PAKLENI PLAN iz LONDONA - 16.9.2016 Miting NWO da se pobije 5 milijarde ljudi na Planeti zemlje!!

 2. kuka says:

  Samo referendumom se ove i prethodne vlasti mogu spasti opšte sramote u svetu i u Srbiji. Kakav god njegov ishod da bude.

 3. Trifun says:

  Nikad u đubre, nikad u blato. Nikad u eu nikadu nato.

 4. Drago says:

  Se dodeka se dozvoluva da teroristite vo sirija da izljeguva na sloboda treba da sekoj znae deka od druga strana vljeguvaat i odnovo započnuvaat probljemite zatoa ne trebe nikakvo povljekuvane tuku na ljice mesto ubivane zapalji so benzin i prašina da ne ostane samo toa e rešenieto drugo nema inaku Amerikancite nema da se smiraat ako ja izgubat namerata vo Sirija.

 5. dusko says:

  E ONDA BI BIO GRADJANSKI RAT U SRBIJI !!!

 6. Drago says:

  EU. Što e toa EU,eu e ustvari edna fantazija na Merkel i Amerikanskite odnosno Andljičanska izmislotica na koje odnapred e zaokruženo kako treba da raboti zošto i vo čii interes,naime kreirano od istite i obnova na hitljerovata zamisla na koje nekolku mina ќe go stavat svetot pod kontrola i toa kako ќe rečaat ubicite Amerikanski taka mora da se slučuvaat rabotite seko drugo što mislji ќe mora da umre i zatoa EU nee ništo drugo tuku eden nasilnički FAŠIZAM na koje može samo Rusija da odgovori a, rešenijeto e vo Germanskata Merkel tuka treba samo dve BOMBI da se pušti i da se okrene cela zemja odma poslje toa vo cela Evropa nastapuva mir znači probljemot lježi vo taa HITLJEROVSKA ZEMJA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *