Умрла ћерка усташког злочинца АНТЕ ПАВЕЛИЋА!

Umrla ćerka ustaškog zločinca ANTE PAVELIĆA!

28 decembra 2015

568042cb-ce74-4968-805c-6ff60a0a0a6d-ante-pavelic-visnja-pavelic-2-previewU Madridu je preminula kći Ante Pavelića, Višnja Pavelić (92), objavila je „Slobodna Dalmacija”.

Ona je preminula na Božić, u Madridu, gde je živela, preneo je Index.hr.

Višnja Pavelić je pre dve je godine, u intervjuu za Fenix Magazin, kazala da čitav život živi skromno, od izdavaštva i donacije hrvatske emigracije jer nema ni penziju.

„Sve što imam je u ovom stanu od osamdesetak kvadrata. Priče o opljačkanom zlatu i raskošnom životu moje porodice su komunističke izmišljotine. Zar mislite da bih više od 40 godina živela u ovako skromnom stanu u Madridu da smo imali neko bogatstvo? Nakon smrti moga oca, u ovom stanu sa mnom su do svoje smrti živeli moja majka i moj brat. Ovaj stan, s ovim knjigama i svim što vidite, sva je moja imovina koju posedujem”, kazala je ona.

Tada je rekla i da se u Hrvatsku neće vratiti.

Ante Pavelić bio je hrvatski fašistički političar, osnivač ustaškog pokreta i čelnik NDH.

KOMENTARI5 komentara

  1. Derin says:

    Skromno zivela? Što nije pisala drugu Titu dobila bi drzavnu apanazu. Pa Tito i njen tata su ratni drugovi na istom zadatku. Nadam se da sada zajedno gorite u večnom paklu.

  2. Svetislav says:

    Zasto zlocinci i njihova kopilad zive ovako dugo? Mozda stvarno ni Bog ne zeli ovakve crkotine da mu dolaze na oci sto vise moze da ih drzi kod djavola!

  3. Milutin says:

    Ante Pavelić bio je hrvatski fašistički političar, osnivač ustaškog pokreta i čelnik NDH. ********* tatarski Satana nije bio fašistički monstrum, već nacistički. Čak ni nacista, jer su ih se isti zgražavali. Gebels u memoarima piše "teroristički režim ispod svakog nivoa". Ustaše i fašisti su bili u sukobu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *