УМРЛА ЈЕ РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА! Загреб облепљен умрлицама – Хрвати у шоку

UMRLA JE REPUBLIKA HRVATSKA! Zagreb oblepljen umrlicama – Hrvati u šoku

1 decembra 2017

Zagreb je oblepljen čituljama Republici Hrvatskoj na kojim nepoznati autor sugrađane poziva na današnji protest na Markovom trgu.

Autor čitulja obaveštava građane „kojima je još stalo“ da je u 27. godini preminula Republika Hrvatska.

U gornjem delu čitulje citirane su navodne poslednje reči bivšeg komandanta Glavnog štaba HVO-a Slobodana Praljka, koji je u haškoj sudnici izvršio samoubistvo nakon što je osuđen za ratne zločine: „Živite i borite se, nemojte završiti kao ja. Ne predajte se nikada!“.

– U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i državljanima, kojima je još stalo: tužnu vest da je u 27. godini života nakon duge i teške borbe protiv lopovluka, korupcije, te radi neizlečive bolesti karcinoma društva (‘pohlepnih političara’), izdahnula naša draga, majka, baka, domovina Republika Hrvatska (30. 5.1990. do 01.1. 2018.). Poslednji ispraćaj će se održati na Trgu svetog Marka, Zagreb 01.12. 2017. u 10 sati.

Ožalošćeni: većina hrvatskog naroda, radnici, studenti, mladi, njihovi roditelji, bake i dedovi. Oni koji ne mogu da donesu venac i sveću za poginule koji su dali život za domovinu zapitajte se šta ste radili 1.12.2017. dok se još nešto moglo preduzeti, ‘uručiti otkaz ugovora o radu saborskim zastupnicima’ javnim suđenjem poslanicima i političarima za 27 godina pljačke, silovanja, kršenja ustavnih i međunarodnih zakona, veleizdaje naroda i nacionalnih interesa te uvođenje direktne demokratije! Počivala u ropotarnici istorije!

KOMENTARI2 komentara

  1. R.Srpska says:

    ej, pa među ožalošćene nisu stavili Srbe, pa kako su zaboravili, a nama je toooliiiiikooooo žaaaaaaoooooo :-))))))))

  2. slobo says:

    Ma ne treba obracati paznju na njih uopste to su bolesnici ,Reziser stekao cin generala za par godina .To je samo dokaz kako I'm je vojska savremena I obucena ,ali oni se uvijek uzdaju u tudju pomoc I mole druge ,a ne vide da ne bi niko ratovao za njih .Kad bi se Rusi priblizili malo blize do njihovih granica samo bih volio da vidim koja bi to evropska drzava pucala na Ruse .Stroga naiva I budalestina.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *