Umro pas kojeg je gazda uspavljivao u vodi

Umro pas kojeg je gazda uspavljivao u vodi

19 јула 2013

rep-bolesni-pas_620x0-1013614550Pas sa artritisom koji je pre godinu dana postao hit na internetu, pošto se pojavila njegova fotografija sa vlasnikom koji ga opušta u toploj jezerskoj vodi, uginuo je , mesec dana pre 20. rođendana.

Džon Unger, vlasnik ovog nemačkog ovčara, objavio je u četvrtak veče tužnu vest na „fejsbuk“ strani uz komentar: „Dišem, ali ne mogu da uhvatim vazduh“, koji je pratila fotografija otiska šape u pesku.

Ispod slike koja je dobila 24.000 lajkova i 49.000 komentara jednostavno je napisao: „Šep je uginuo juče. Više informacija narednih dana.

„Na desetine hiljada ljudi odali su poslednju poštu ovom psu čija je životna priča obišla svet.

Šep je svetsku slavu stekao pošto se pre godinu dana u medijima pojavila fotografija na kojoj se vidi kako ga vlasnik drži u vodi jezera Superior. To je bio jedini način da uveče zaspi i ne trpi bolove zbog artritisa.Njegova priča inspirisala je i nastanak fondacije „Šepovo nasleđe“ koja je prikupila više od 25.000 dolara za porodice slabog imovinskog stanja, koje imaju stare pse.

Donacije su stizale čak i iz Saudijske Arabije i Japana.U poslednjim nedeljama života Šep je imao svu moguću veterinarsku negu, a plan je da od prikupljenog novca još 30, pa i 40 pasa dobije sličnu priliku.

KOMENTARIОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *ИНТЕРМАГАЗИН НА FACEBOOK-u