УПАД У МАКЕДОНИЈУ СА КОСОВА: Шиптари наоружани до зуба крећу према Куманову!

UPAD U MAKEDONIJU SA KOSOVA: Šiptari naoružani do zuba kreću prema Kumanovu!

5 novembra 2017

Agencija Preševa jone je objavila da “grupa kosovskih Albanaca naoružanih do zuba“ planira upad na teritoriju Makedonije.

Kako se navodi, oni planiraju da krenu prema Kumanovu, uz poruku “da se neće vratiti dok članovi kumanovske grupe ne budu pušteni na slobodu“.

Podsetimo osmorica članova grupe koja je izvršila teroristički napad u Kumanovu osuđeni su na doživotne kazne zatvora, a ostali su dobili dugogodišnje zatvorske kazne.

Tužilaštvo je tvrdilo da je „Kumanovska grupa“odgovorna za sukob sa policijom u maju 2015. godine u Kumanovu, i da je pre toga, u aprilu 2015. napala i policijsku stanicu u Gošincu.

Sudski proces počeo je u junu 2015. godine tačno devet meseci nakon što su se u kumanovskom naselju Divo pripadnici „Kumanovske grupe“ sukobili sa specijalnom policijom, a u dvodnevnim sukobima, 9. i 10. maja poginulo je osam policajaca, a 42 su teško povređena.

(Preševa jone)

KOMENTARI7 komentara

 1. Sloba says:

  Kupio sam kokice i seo pored televizora, jedva čekam da im Makedonci ispune želju da se ne vrate nazad na Kosovo...

  • makedonac says:

   ispunicemo im zelju prijatelju nista se ne sekiraj.

 2. Flok says:

  Samo napred Šiptari. Bićete dočekani kako dolikuje. "Ugostiće" vas "dobro".

 3. mladen says:

  sloba says ne budi bas za makedonce prvo priznali su kosovo dobro gledaj n i jedna vlada nije povukla priznanje siptarske drzave nastale na krvi i vadenju organa drugo makedonci zatvaraju srpske svestenike ne treba zaboraviti da ondasnji vmrodpmo je ubio s ustasama i onda 1914 kralja aleksandra.PREMA TOME iako pravoslavci oni ne bih cuval i ledja srbima prevarili bih ih kao i ustase

 4. Vojna I ojdeSe says:

  Shta da se radi. Kapisla je ovo. Biche sme mrtvo. Cela balkanijada umreche. Ostache samo 10% balkanci. Sve je mrtvo ...

  • Lazar says:

   Otkude si ti mame ti???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *